Adana'da Otobüs Şoförünün Hakaret Ettiği Şehit Annesi: '2.5 Lira İçin Bunu Yaptılar, Sürekli Azarlanıyoruz'

Adana'da özel bir halk otobüsüne binen şehit annesine yapılan kötü muamele basında geniş yer bulmuştu. Zübeyde Tura'nın ücretsiz seyahat kartı olmasına rağmen şoför kendisinden para istemişti. 

Gazetecilere konuşan Zübeyde Tura '2.5 lira için beni azarladılar, bana sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum' dedi.

Olay, 4 Şubat günü şehir içi ulaşıma hizmet veren özel halk otobüsünde yaşandı.

Yaşananları sizlerle paylaşmıştık 👇

Şehit Annesi ile Otobüs Şoförü Arasında Ücret Tartışması: 'Vatana Şehit Vermen Önemli Değil'

Zübeyde Tura'nın Bingöl - Elazığ karayolunda 24 Mayıs 1993 tarihinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen silahsız 33 askerden biri olan Mehmet Tura'nın annesi olduğu öğrenildi.

Başından geçenleri anlattı: 'Bana sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum.'

Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Tura, başından geçen olayı tekrar anlatarak, 'Şehit annesine 2.5 lira için bunu yaptılar. Sürekli bu olayla karşılıyorum, hep azarlanıyoruz. Olaydan sonra tansiyonum çıktı, fenalaştım. Bana sahip çıkan tüm herkese teşekkür ediyorum' dedi.

Adana İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise şehit annesinin elini öptü. Yıldız, 'Şehit ailelerimizi bize emanet, onlar başımızın tacı otobüs şoförü gözaltında, gereken yasal işlemler uygulanacak' dedi.

Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirilen Eren G, emniyetteki işlemlerinin ardından sevkedildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Popüler İçerikler

Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
13.02.2018

oh be şoför olcak kanıbozuk tutuklanmış. şehit annesine saygısızlığın bedelini ödemeli.

13.02.2018

o canını vermiş, sen bu devlet için ne yaptın acaba. 2,5 lira için.....

13.02.2018

Bunu herifin söyledikleri öyle üç kuruş para peşindeki birinin söyleyeceği sözler değil. Öyle "Ablacım tamam da biz de ekmek parası peşindeyiz" vs laflar etmiyor. Anne "Benim oğlum bu vatan için şehit oldu" diyor şoför "Benim için şehit olmadı!" diye tersliyor, Kadıncağaz "Bu hakkı bana devlet verdi" diyor, "O devletin Allah belasını versin." Diyor. Bu pislik pkk sempatizanı... Sosyal medya gönderileri incelenirse çıkacaktır ortaya. Zeytin Dalı operasyonu falan gerildi hepsi. Tepkilerini direk ortaya koymaya da yürekleri yetmiyor. Asker anası karşısına çıkınca ona geçirmiş dişini. Eğer bu pislik elini kolunu sallayarak çıkarsa yazıklar olsun...

TÜM YORUMLARI OKU (38)