Otobüs Durağında Tacizci Sapık Alarmı: Kadına Cinsel Organını Gösterdi

İstanbul Arnavutköy'de işe gitmek için durakta otobüs beklerken cinsel organını gösteren kişiyi cep telefonuyla kaydeden kadın, polise giderek şikayetçi oldu.

Polis, şüphelinin FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle bir süre tutuklu kalan ve meslekten ihraç edilen eski polis M.A. olduğunu tespit etti.

Arnavutköy Haraççı Mahallesi, Haraççı - Hadımköy Yolu Caddesi'nde 16 Temmuz Cumartesi günü öğle saatlerinde işe gitmek için caddedeki otobüs durağında bekleyen kadının yanına bir kişi geldi. Bir süre durakta bekleyen kişi, cinsel organını kadına gösterdi.

Cep telefonu kamerasıyla görüntü çeken kadın, hızla uzaklaştı. Görüntülerle polise giden kadın şikayetçi oldu. Polis yaptığı çalışmalar sonucu şüphelinin FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle bir süre tutuklu kalan ve meslekten ihraç edilen M.A. olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan eski polis M.A., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Arnavutköy'deki sapığın daha önceden polislikten men edildiği belirtildi

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
19.07.2022

adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı :d

19.07.2022

Ey ahali yok mu bunu tanıyan? Kesin eminseniz teşhir edelim...

Yapanın yaptığı yanına kar kalıyor! Herhalde ceza evlerinde yer kalmadı önüne geleni salıyorlar. Bazen ABD polislerinin çatışma haberlerine denk geliyorum. Çatır çatır vurup hastaneye gidemeden ölecek hale getiriyorlar. Cidden suçu kesinleşen insan müsveddelerinin tekrar dışarı çıkması çok gereksiz! Islah oluyorlar diyenler var ancak hiç ıslah olanı görmedik, aksine daha da dibe batıyorlar!

19.07.2022

Adli kontrolla serbest bırakıldı... Bu söz ülkedeki 5 para etmeyen kanunların, adaletin özeti.. İliklerime kadar nefret ediyorum bunları serbest bırakan hakimlerden, savcılardan, kanunlardan, adaletten... Amazon ormanlarında yaşayan kabilelerdeki adalet, kanun bizimkine bin basar.. Tarihin gelmiş geçmiş en rezil adalet dönemlerini yaşıyoruz resmen.. Hırsız, katil, sapık, dolandırıcı, uyuşturucu satıcısı hep serbest bırakılıyor.. Bu ülkeden ben tamamen ümidimi kestim.. Böyle hakimler böyle kanunlar böyle adalet yüzünden

TÜM YORUMLARI OKU (31)