Otobanda Yarı Çıplak Koştu: Kuzey Marmara Otoyolu’nda İlginç Anlar

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu’nda yarı çıplak halde koşan bir vatandaş kameralara yansıdı. Otobanda çıplak halde koşan vatandaş trafiği tehlikeye atarken, kendisini görüntüleyen sürücüye ise el sallayarak selam verdi.

Hem kendini hem de trafiği tehlikeye attı

Olay, akşam saatlerinde Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık Tüneli mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otobanda elbiselerini yakan şahıs yarı çıplak halde araçların arasında koştu. Trafiği tehlikeye sokan kişi hem kendi canını hem de sürücülerin canını hiçe saydı. Kendisini otomobilden görüntüleyen vatandaşa ise el sallayarak selam verdi. Öte yandan koşan vatandaşın akıbeti ise bilinmiyor.

İşte yaşanan ilginç anlar

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
YORUMLAR
23.09.2022

İnsanlar delirmeye başladı neden acaba?

İstanbul-Sakarya güzergahı kullanılmamak ve dolayısıyla tekrardan PARALI yola ZORLA bir yönlendirme var. Pusu kurmuş hız kontrolü yapan polislerden taa gebzeye varan yol çalışmaları nedenli trafik... Ama hala PARASIZ olan yolu kullanıyor millet

24.09.2022

otobanda bir keresinde polisten kacan travestiler kosarak onumuze atlamisti. gercekden cok tehlikeli bir durum. otoban normal yol gibi degil, cok hizli gidiyorsun boyle bir durumda arac duramiyor, sert direksiyon manevrasida yapamiyor. akli sorunu yoksa buyuk ihtimal uyustucu cekmis. turkiyede cok ciddi bir uyustucu sorunu var, yakin zamanda uyusturucu tuketiminde korkunc bir patlama oldu. diger sorunlarimizdan gundeme getirip tartisamiyoruz bile.

TÜM YORUMLARI OKU (4)