Otizmli Nazım'ın Hayatına Dokunan Gönül Öğretmen İnsanlığa Karşı İnancınızı Yeşertecek

Gönül Öğretmen kim bilir Nazım gibi kaç öğrencinin kalbine dokunmuştur...

Nazım'in hikayesini annesinin ağzından içerikleştirmiştik. 😍Sonrasında Nazım ise kendi hikayesini ve hayatındaki önemli bir insanı anlattı.

''Konuşamaz'' Denen Otizmli Çocuğunun Üniversiteyi Kazanma Hikayesini Anlatan Anne Hepimize Umut Aşılayacak

Nazım'ın hayatına dokunan o mükemmel insan ilkokul öğretmeni Gönül Sözöz. 👏🏻

Nazım ve Gönül öğretmenin hikayesi: ⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

Nazım ve Gönül öğretmenin kirli zihinlerle mücadelesi herkese örnek olacak cinsten gerçekten. 😍

"Çocuğumun sınıfında otistik olamaz!" diyenlerin azalarak bitmesi umuduyla...

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
01.09.2021

Ben İngilizce öğretmeniyim, bir gün çalıştığım okula tavsiye üzerine özel ders talebi ile bir öğrenci ve annesi gelmişti. Annenin kabul edilmeyeceğini düşünerek geldiği yüzündeki endişeden öyle belliydi ki, bana oğlunun durumunu anlatırken dokunsam ağlayacak durumdaydı. Benim özel olarak çalıştığım öğrencilerim arasında otizmli olan hiç yoktu. Anneyi geri çevirmek de içimden gelmiyordu, kendisinden birkaç gün süre istedim. Bu konu ile ilgili derneklere yazdım (bana önerebilecekleri bir öğretme yöntemi var mıdır diye…) hiçbir geri dönüş almadım. İnternette bu konu ile ilgili tezleri okudum ama bende bir fikir oluşturabilecek kadar kaynak maalesef yoktu. Aileyi geri de çevirmek içimden gelmiyordu. Sonunda arayıp, bir süre denemek istediğimi, ama ben yapamazsam, yetemezsem, onlara bildireceğimi söyledim. Bir yıl kadar benim tatlı öğrencimle çalıştık ve tezlerin bana öğretmediğini o bana öğretti.

01.09.2021

Gözyaşları içinde okudum, engelli öğrencilerin otizmden daha ağır olanların bile hatta kesinlikle engelsiz çocuklarla aynı sınıfta okutulması şart bence, çünkü onlar ancak öyle gelişim gösterebilirler, buna karşı çıkan velilerin hiç vicdani yoktur gözümde onlar kendilerine anne baba bile demesinler vicdansız empati yoksunu yaratıklar 😡 benim üç buçuk yaşında oğlum bile zihinsel engelli çocuklar bilmeden sacini çekti ya da vurdu mu acikladigimda anlıyor ve asla kizmiyor korkmuyor çocuğunuza onun zihinsel olarak engeli olduğunu anlatmak bu kadar mı zor ki bu çocuk zihinsel engelli bile değil belki otizmli zararı yok kimseye çok ilginç gercekten ben böyle anne babaları zerre anlamıyorum saygı da duymuyorum asla ! Gönül öğretmenin de ellerinden öperim 🙏

01.09.2021

Öğretmen maaşı milletvekilininkinden az olmasın, diyen o büyük adam işte bu öğretmenler için söyledi bu sözü. Canım öğretmenim, asgari ücret tutarındaki emekli maaşınla geçinebiliyor musun?

TÜM YORUMLARI OKU (6)