Otizmli Çocuğun Fıstık Şekilli Topu Elleri ve Ayaklarıyla Işık Hızında Çevirdiği Muhteşem Anlar

'Otizm, inanılmaz bir şekilde eşsiz' diyerek kızlarının evdeki görüntüleri paylaşan aile TikTok'ta oldukça ilgi görüyor. Otizmli ufaklığın yer fıstığına benzeyen top ile yaptığı çevirme hareketleri ise TikTok'ta milyonlarca insan tarafından izlenip beğeniliyor. İşte o görüntüler...

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
YORUMLAR
12.11.2021

Otistik bir ressam vardı, Stephen Wiltshire. New York'un tepesinde 20 dakika gezdikten sonra şehrin beş buçuk metre uzunluğunda panoramasını çizmişti. Gerçekten büyük yetenekler çıkabiliyor.

12.11.2021

Herkesin bir şeye muhakkak ki yeteneği var. Çıkartabilmek mesele. Şunu seksen kez deneyeyim vallahi yapamam billahi yapamam.

14.11.2021

bence otizm hastalik degildir, beynin farkli organize olup farkli dusunmesinden kaynaklanan bir durumdur, bu farklilik bazi yerlerde avantaj saglar bazi yerlerde dezavantaj saglar, farkli oldugu icin sosyal iliskilerde cogu zaman dezavantaj olur. ne olursa olsun bir populasyon icinde farklilik cesitlilik her zaman iyidir, degisen sartlarin hangi farkliligin onunu acacagini bilmek mumkun degil. bugun otistik dedigimiz bireyler yazilimin ve matematigin daha onem kazandigi gelecegin dunyasinda hakim kafa yapisi gelecegin yeni normali olabilir. keza insanlik 100bin yil kadar once benzeri bir degisim yasadi, gunumuzun hizla degisen sartlarinda tekrar yasamasi gayet olasi.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ