"Bir Otisabi Kolay Yetişmiyor" Dedirten 11 Özellik

Bir dönem hepimizin çizgi roman alma nedeni olan Otisabi'yi nasıl tanırsınız? Genel algı olarak Otisabi, çapkın, kadınlara fısıldayan, aklı fikri yatakta olan biri olarak tanınır. Peki sizce de Otisabi kötü ve düşüncesiz biri mi? 

Pardösü giymiş, uzun favorili bu adam acaba; cinsiyetçi, sadece kadınları düşünen biri mi? Yoksa, kadın ruhundan anlayan ve kadınların ne istediğini çok iyi çözmüş biri mi? Ayrıntılı düşünüldüğünde bütün bu özellikler Otisabi'yi bir antikahraman yapmıyor mu?

1. Otisabi için hedefe ulaşana kadar her yol mübahtır.

2. Telefonundaki her erkek ismi aslında bir kızın kod adıdır, hafızası mükemmeldir hepsini tek tek hatırlar.

34,90 TL'ye satın almak için TIKLAYINIZ.

3. Büyük tabakta sunulan alengirli yemeklere maaşını yatırmaktan hazzetmez, çok mecbur kalırsa mutfağa kendisi girer.

24,90 TL'ye satın almak için TIKLAYINIZ.

Otisabi- Kafeterya, Beyaz Kupa

14,90 TL'ye satın almak için TIKLAYINIZ.

4. Evet bir tarzı var, son derece de istikrarlı, ama 1. maddede dediğimiz gibi, eğer konu hedefe ulaşmak ise, tarzdan feragat edebilir.

34,90 TL'ye satın almak için TIKLAYINIZ.

Otisabi - Kadınlara Fısıldayan Adam – Bayan V Yaka Tişört

24,90 TL'ye satın almak için TIKLAYINIZ.

5. Kaan’ı sever mi sevmez mi, neden arkadaşıdır çözemeyiz. Wingman olamaz, zevkleri uyuşmaz, herhalde beklentisi olmadan yardımcı olmaya çalışıyor

6. Nejat amcaya göğüs germek zor, Otisabinin peygamber sabrı herhalde onun da bizim gibi güzel ev-düşük kira kombinasyonunun cazibesine kapılmış bir kiracı olmasından.

7. Otisabinin en büyük korkularından birisi sıradan bir aile babası olmaktır.

14,90 TL'ye satın almak için TIKLAYINIZ.

Medeni cesareti yüksektir, hayırı cevap olarak kabul etmez. Hele ki sigarasını yakmak istediği kadınların onu geri çevirmesi Otisabi’nin çıldırması için yeterlidir.

19,90 TL'ye satın almak için TIKLAYINIZ.

8. Dayak yiyeceğini anladı mı tabanları yağlar.

9. Olay her zaman yastıkların arasında sonlanır.

19,90 TL'ye satın almak için TIKLAYINIZ.

10. Otisabi halktan biridir. Sofistike işlerle arası yoktur.

Otisabi de hepimiz gibi sıkıcı bir işte çalışan, normal bir hayat yaşayan bir insandır. Herhangi bir şirketin CEO'su değildir ya da havalı bir işi yoktur. Bu nedenle verdiği tavsiyeler oldukça mütevazıdır.

11. Arabası çok kıymetlidir.

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
12.10.2015

Bune mk birde evimize aklı derdi sikişmek olan birinin tablolarıylamı donatıcaz.

12.10.2015

otis abi ölüyü diri ... gözü bize dikti.

13.10.2015

BAK Dostum reklam konusuna hiç girmeyeceğim, Çünkü bu son çırpınışlarınız sizi çok iyi anlıyorum, türkiyede buldumbuldum.com, bitenekadar.com, indirdik.com gibi siteler artık yavaş yavaş değer kaybetmeye başlıyor. - Neden ? çok basit altı üstü üzerinde haydar yazan sopayı 39,90 tl ye satıyor adamlar. lan bir siz akıllsınız demi. tahta lan tahta, bu kodumunun tahtasının maliyeti kaç tl ? artık millet sizde şişirilmiş ürün almıyor. bkz: #geek, #aliexpress #wish gibi sitelerin uygulamalı sitelerden alışveriş yapıyorlar. Tamam geç geliyor ama, odun parçasını 40 tl, pardon 39,90 tl ye satmıyorlar. - ama bizim ilkimizde virgi irinliri çik yiksik diyosunuz. internet satışlarının vergi oranlarını araştırın.. Şu saçma şişirme satış politikalarınızdan vazgeçmediğiniz sürece, böyle sayfalarda çırpınmaya daha çok devam edersiniz. böyle çocukça ve sinir bozucu reklama giden paraya yazık..

Pasif Kullanıcı
14.10.2015

Vergiden kaçınılabilecek en iyi alan internet ticaretidir. Henüz yeni bi uygulama olduğu ve bizdeki vergi kanunları da fosil olduğu için çok rahatlıkla açıklar bulup vergiden kaçınılabilir. Vergi kanunları henüz yeni yeni internet ticaretine uyarlanmaya başladı. Yine de çözülmemiş sorunlar mevcut. Yani internet ticareti yapanlar vergi oranlarını bahane edemez şu durumda.

TÜM YORUMLARI OKU (18)