Otel Havuzundaki Dışkı Yüzünden Marmaris'teki Tatilleri Kâbusa Döndü!

İngiliz turistlerin Türkiye'deki uğrak noktalarından biri olan Marmaris, Ada basınının gündeminde. Sebebi ise 12 yaşındaki bir çocuğun ailesiyle birlikte kaldıkları 4 yıldızlı bir otelin havuzunda başlarına gelen olay! Hastanelik olan minik çocuğun annesi, yaşadıklarını İngiltere merkezli yayın kuruluşu Daily Star'a anlattı.

Kaynak

İngiltere'nin Cornwall bölgesinde yaşayan 46 yaşındaki iş kadını Lucy Price ve oğlu Oliver'ın bu yaz tatil tercihi Marmaris oldu.

Marmaris'te 4 yıldızlı bir otelde kalan anne ve oğlun Türkiye'deki tatilleri havuzda fark edilen bir dışkı yüzünden kâbusa dönüştü.

Fenalaşarak hastaneye kaldırılan minik çocuğu muayene eden doktorlar, çocuğun E.coli bakterisi kaptığını söyledi.

Her saat başı kusan çocuğun gözünde kızarıklık oluşmaya başlayınca panikleyen annesi, Türk doktorlar bu durumun nedenini görevlilere sorduğunda "İlaçların yan etkisinden ötürü gözünde bir tepki oluştu" yanıtını aldı.

Yaşadıkları kâbus yüzünden otel yönetimini sorumlu tutan anne, İngiliz basınına şunları anlattı: "Otel müdürü bana olaydan ötürü sorumlu olmadıklarını söyleyen standart cümleler kurdu. Sorunu ortadan kaldırmak istiyorlardı. Bana konuyu büyütmemem için 50 sterlin vermek istediler."

İngiliz kadın, oğlunun başına gelen olaylardan ötürü sorumlulardan şikâyetçi olacağını söyledi.

İlginizi Çekebilir

"Türkiye ve İspanya'nın Karışımı Gibi Bir Yer": Nadia ve İrfan Çifti Saraybosna'yı Böyle Tarif Etti!
"Türkiye'ye Son Gelişimdi!": İngiliz Turist Dalaman Havalimanı'ndaki Fiyatlar Karşısında Şoke Oldu!
"Bizim Kızımız Ol Sen": Egonu'nun İtalya Milli Takımı'ndaki Yedeği Ekaterina Antropova İstanbul'u Fethetti!

Popüler İçerikler

Narin'in Yengesi Hediye Güran'dan İtiraf: ''Boğuştuklarını Gördüm''
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
03.09.2024

Ben iki beş yıldızlı otelde misafir ilişkileri müdürlüğü yaptım. İngilizleri iyi tanırım. Ucuz aile tatili diye en paspayeleri Marmaris'e doluşur ve verebilecekleri en ucuz parayı vermelerine rağmen dilenci ruhlarıyla ayrıca otelden tazminat parası koparabilmek için her yolu denerler. Bence siz bu işleri bilirkişileri ile konuşun. Bir dokunun, bin ah işitin. Türklerin beş kuruş kazanabilmek için bu ülkenin kaynaklarını bu kadar hoyratça başta İngilizler olmak üzere bu kalitesiz turist güruhuna açmasının ceremesini daha çok çekeceğiz. Kaynaklarımız tükendi tükenecek. Her şey ateş pahası oldu. Yanlış politikalar bunlar. Toptan değişmeli. Mass tourism yani kitle turizmi anlayışı değişmeli, dönüşmeli. Bu konuda İspanya'da başlayan yerli halkın başlattığı mass turizme karşı olan yürüyüşleri destekliyorum. Bence tüm ülkelerde olmalı. Geç bile kalındı. Dünya ülkeleri, Dünya kaynakları bilinçsizce tüketilmemeli.

03.09.2024

50 sterlin çok değil mi ya çay ısmarlasaydınız

03.09.2024

iki dakika yürüyüp odasındaki tuvalete gideceğine havuza yapıyor

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ