ÖSYM Başkanı Ersoy'dan İsmailağa Cemaati Liderine: 'Gül Yüzlü Efendim'

KPSS'de birçok sorunun Yediiklim Yayınevi'nin deneme kitapçığındaki sorularla aynı olduğunun ortaya çıkmasının ardından ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün görevden alındı. Aygün'ün yerine Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy atandı.

Yeni ÖSYM Başkanı Ersoy'un İsmailağa Tarikatının hayatını kaybeden lideri Mahmut Ustaosmanoğlu için 'Gül yüzlü efendim' dediği ortaya çıktı. 

Ersoy'un, Ustaosmanoğlu'nun ölümü sonrasında paylaştığı taziye mesajında 'Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi Hazretleri Rabbim sana rahmet eylesin Habibine komşu eylesin Gül yüzlü efendim' dediği görüldü.

"Önemli olan atananın değil, atayanın değişmesi"

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Bülent Maraklı, Ersoy'un sözlerini paylaşarak, 'Yeni ÖSYM Başkanı, atandığı an Twitter hesabını kapatmış olsa da birkaç tweetine Google sayesinde ulaşılıyor. Tarikatçıya 'efendim' diyen bir ÖSYM Başkanı'mız var artık. Arkadaşlar önemli olan atananın değil, atayanın değişmesi. Biz değiştireceğiz' dedi.

İsmailağa Cemaati'nin sohbetlerinde

Ayrıca OdaTv'nin aktardığı bilgiye göre, Prof. Ersoy’un daha önceleri İsmailağa cemaatine bağlı İlkseç Vakfı’nın Nokta Gençlik Örgütünün düzenlediği sohbetlere katıldığı da görüldü. 

Ayrıca İlim Yayma Cemiyetinin de ziyaret ettiği Ersoy, Halen, Milli Görüşçü Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) Başkanlığını yürütüyor. 

ESAM, İslam NATO’sunun kurulması, İslami Birleşmiş Milletlerin oluşturulmasını savunan bir düşünce kuruluşu olarak öne çıkıyor.

Twitter hesabını kapattı

Yeni ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, Twitter hesabını kapattı. İşte yeni başkanın Twitter arşivindeki dikkat çeken mesajları:

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
04.08.2022

Balık baştan koktuğu için görevden alınanlar ya da affını isteyenler oyundan çekildiğinde durum düzelmiyor. Öğretmene, doktora cephe alıp hacıya hocaya itibar edenler oldukça düzlüğe çıkamayız biz.

06.08.2022

Uyuşturucu kullanan alkolik tecavüzcü olsa bu kadar tepki vermezsiniz

04.08.2022

Ha abc cemaati... Ha bac cemaati... Ha cba cemaati... .... Hepsi aynı dışkının elli tonu... .... 🤪😡😠👻

Hepsi değil aralarında ABD nin fonladiklari var.Hepsini aynı kefeye koymak ön yargidir iftirafir

04.08.2022

İncelesinler bu cemaat üyesi olup da son sınavlarda kim ne almış baksınlar. Kağıtları tek tek incelensin. O zaman belki suç ortaklarını da bulmuş olursunuz.

Pasif Kullanıcı
04.08.2022

Kendi yorumumu begendigimi nereden biliyon biyerlerinden uydurma bence😂😂 ben bademlenmis falan da değilim kendi fikrimi belirttim sadece

TÜM YORUMLARI OKU (62)