Osimhen'in Gol Sevinci Yaşadığı Gecede Galatasaray Kasımpaşa'ya Takıldı: 3-3

Galatasaray evinde Kasımpaşa'yı ağırlarken son dakikada ağır bir darbe aldı. İlk yarıda golcüleriyle gülen Galatasaray son dakikada gelen Kasımpaşa golüne engel olamadı ve maç 3-3 bitti. 3-0'lık üstünlüğü koruyamayan Galatasaray galibiyet serisine ara verdi.

Galatasaray 7. hafta maçında evinde Kasımpaşa'yı ağırladı. Gollü maçta sarı kırmızılılar son dakika golüyle yıkıldı.

Daha önce attığı iki gol başkasına yazılan Osimhen bu kez gol sevinci yaşadı. İki golle yıldızlaşan Osimhen, daha sonra sakatlanarak maçı yarıda bıraktı.

Galatasaray'ın diğer golü ise Mauro Icardi'den geldi. Icardi'nin golüyle stat adeta yıkılırken maçın kolay geçmesi beklenirken işler terse döndü.

3-0 geriden gelen Kasımpaşa 44'te Fall, 83'te Hajradinovic 90+5'te Costa ile golleri buldu ve maç 3-3 sona erdi.

Popüler İçerikler

Resmen Dalga Geçti: MasterChef Deniz, Başını Örtüp Ayşe'yi Taklit Etti!
BM Genel Kurulu'nda Ortalık Karıştı: Türk Heyeti Salonu Terk Etti
Fenerbahçeli Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Ayağından Vuruldu
YORUMLAR
28.09.2024

Gs yi hakemler bile kurtaramadı. Yazıklar olsum böyle lige de böyle hakemlere de. Gs nin yine bir sürü kartı es geçildi. Jakobs omuz diye iptal edilen pozisyonda sağ elinde sekip omuzuna gitti bariz belli. Ama Ali Şansalan denen Var hekemi orta hakeme pozisyonun net anlaşılmayacağı arka ve yan bir açıdan izleterek iptal ettirdi. Ofsayt kamerasından pozisyonun penaltı olduğu net belli.

28.09.2024

Hakem penaltıyı iptal edince Jakobs bıyık altından pis pis güldü. Aytaç adamın güldüğünü görüp hakeme adam bile gülüyo dedi. Jakobs 2. Penaltı poziyonu ney penaltı ama yine var hakemi pozisyon öncesini dakikalarca tarafı bişey bulamayınca mecbur kaldı penaltı vermeye. Bakalım Tff başkanı söylediği gibi Var hakemini kazığa çekecek mi!!

28.09.2024

Transferler yine çöp.. 30 kiloluk jelert, orta yapamayan salai, barış Alper bitmiş, kerem demirbayın bu gidişle eyüpspora transferi yakın

3,4 lük maçı berabere bitirttiler..

TÜM YORUMLARI OKU (24)