Osimhen'e Talip Oldular: Yıldız Golcü Sezon Sonunda İtalya'ya Dönebilir

Transfer dönemi henüz çok kısa bir süre önce kapansa da İtalyan medyasında yer alan haberlere göre, Serie A devi Galatasaraylı Victor Osimhen'in peşine düştü.

Kiralık olarak Galatasaray'a imza atmıştı.

Napoli'de kadro dışı kaldıktan sonra sürpriz bir şekilde Galatasaray'a imza atan Osimhen, tüm dünyada büyük ses getirmişti. Yıldız golcünün sarı-kırmızılı formayı giymesi tüm Galatasaraylıları heyecanlandırmıştı.

Yeni adresi Juventus olabilir.

Galatasaray ile iki maça çıksa da taraftarından tam not olan golcünün Juventus’un radarında olduğu İtalya basınında dile getirildi. Siyah-beyazlı kulübün, sezon sonunda Osimhen’i kadrosuna katmak için Napoli’ye 75 milyon euro ödemeye hazır olduğu belirtildi.

Yakından takip edilecek.

Eğer Osimhen, Galatasaray forması altında sezon boyunca başarılı bir performans sergilerse Juventus’un bu transferi sonuçlandırmak için ocak ayında da harekete geçebileceği ifade ediliyor.

Erman Toroğlu Mourinho'nun Derbi Sonrası Çuvalla Görüntülenmesini Tiye Aldı
Yapıyorlar Bu Sporu! Geçtiğimiz Hafta Spor Dünyasına Dair Atılmış En Komik Tweetler

Popüler İçerikler

Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı
YORUMLAR

admin Galatasaraylı. İtalya'da gorememisler mi 🤣

25.09.2024

tam bir komediye döndü FETÖsaray bu nasıl bir şey böyle.baskan yok ben 14 milyon Euro almadım.3.1 milyon Euro aldım merit.com dan diyor.( ama site kaçak bahis sitesi) kaçak bilet satışı yok diyor ama ispat edemiyor.Ayrica tüm futbolcularına söylediği transfer taksitinin %30/40 fazlasını veroyorsun.Yahu siz nasıl bir camia yada cemaat mi diyeyim bir şey oldunuz.yuh 😡😡😡👎 diyorum.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ