Oscar Ödüllü Yönetmen, Nicolas Cage'in Korku Filmi Longlegs'i Öve Öve Bitiremedi

Oscarlı yönetmen Guillermo del Toro, yakın zamanda vizyona giren 'Longlegs' filmi hakkında X'te övgü dolu paylaşımlar yaptı. Gelin del Toro'nun Nicolas Cage'in filmi hakkındaki düşüncelerine hep birlikte bakalım.

Osgood Perkins'in yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerinde Maika Monroe ve Nicolas Cage'in oynadığı Longlegs (Cambaz) filmine sinema dünyasından övgü dolu yorumlar gelmeye devam ediyor.

Oscarlı yönetmen Guillermo del Toro, X hesabında yaptığı paylaşımda vizyona girdiği ilk hafta sinema salonlarını dolup taşıran 'Longlegs' hakkında pek çok olumlu eleştiride bulundu.

'Pan'ın Labirenti' ve 'Pinokyo' filmlerinde tanıdığımız Guillermo del Toro yaptığı paylaşımda,

twitter.com

'Harika bir Oz Perkins filmi, yüzde 100 onun havası. Bir meslektaşın kariyerini oluşturan ritimlere ve motiflere sadık kalarak başarılı olması rahatlatıcıdır. Metronomu, titiz kompozisyonu ve esrarengiz kötülük ve yaklaşan kıyamet duygusu' sözlerini dile getirdi.

Flood halinde eleştiri yapan del Toro, paylaşımının devamında filmin sıradan bir gerilim filmi olmadığını dile getirdi. Bunun yanı sıra Nicolas Cage hakkında övgülerle bahsederek "Longlegs filmindeki dönüşümü en iyi dışavurumcu oyuncumuz olduğunu gösteriyor" dedi.

'Longlegs' filminde Nicolas Cage acımasız bir seri katili canlandırıyor. Maika Monroe ise onu yakalamaya çalışırken aile bağlantılarının peşinden giden FBI ajanına hayat veriyor. Bu sıra dışı korku hikayesi 1990'lı yıllarda geçiyor.

Film geçtiğimiz hafta vizyona girdi, Türkiye'de ise 6 Eylül'de vizyona girecek. Siz film hakkında ne düşünüyorsunuz? İzlemeye gidecek misiniz? Yorumlara buyrun!

Bunlar da İlgini Çekebilir

İzleyenleri Tiksindiren Seri Katil Filmi 'Longlegs' Vizyona Girer Girmez Gişelerin Altını Üstüne Getirdi
Netflix, Stranger Things Yaratıcılarından Yeni Bir Korku Dizisinin Geleceğini Duyurdu!
Ünlü Yönetmen, Trump'ın Suikaste Uğramasını Kendi Filmine Benzeten Komplo Teorisyenlerine Çok Kızdı

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!