Örümcek Adam: Örümcek Evreninde Filmi Konusu Nedir? Örümcek Adam: Örümcek Evreninde Oyuncuları Kimdir?

2018 yılında gösterime giren ve Bob Persichetti, Peter Ramsey gibi isimlerin yönetmenliğini yaptığı Örümcek Adam: Örümcek Evreninde filmi bu akşam ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Animasyon, aksiyon ve fantastik türündeki filmin konusu ve oyuncuları ise oldukça merak ediliyor. Peki Örümcek Adam Örümcek Evreninde filmi konusu nedir? Örümcek Adam Örümcek Evreninde oyuncuları kimlerdir? Detayları haberimizde sizler için derledik...

Örümcek Adam Örümcek Evreninde Konusu

 Örümcek Adam ile ilgili en özgün ve en ilginç hikayelerden biri olan filmde, çoklu evrenler konu edilir ve farklı boyutlardan pek çok Örümcek Adam, Miles Morales'in Brooklyn'i koruduğu evrende buluşur. Polis memuru bir baba ve işkolik bir annenin oğlu olan Miles, lise öğrencisidir ve okuluna uyum sağlamakta zorlanmaktadır. 

Radyoaktif bir örümcek tarafından ısırılmasıyla özel yeteneklere sahip olan bir süper kahramana dönüşür. Fakat henüz gerçek bir süper kahraman olamamıştır. Açılan bir kapı sonucu çoklu evrende farklı boyutlardan gelen Peter Parker ve diğer 'alternatif' Örümcek Adamlar Miles'ın evrenine düşer. Fakat bu Örümcek Adamların kendi evrenlerine mümkün olduğunca çabuk geri dönmeleri gerekmektedir.

Örümcek Adam Örümcek Evreninde Oyuncuları

  • Nicolas Cage,(Spider Man)

  • Kimiko Glenn, (Peni Parker)

  • Liev Schreiber, (Kingpin)

  • Kathryn Hahn,

  • Jorma Taccone (Green Goblin)

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!