'Örümcek-Adam Eve Dönüş Yok' Filminin Fragmanında Gözünüzden Kaçmış Olabilecek 14 İlginç Detay

'Örümcek-Adam Eve Dönüş Yok' filmi 17 aralıkta vizyona girecek ve geçtiğimiz günlerde Sony ve Marvel Studios ilk uzun fragmanı yayınladı. Eski serilerden tanıdığımız Doctor Octopus'un şaşırtıcı bir dönüş yaptığı filmin fragmanındaki gizli detayları sizin için inceledik.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde 'Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok'un fragmanı yayınlandı ve epey ses getirdi.

Fragmanın daha başlangıcında Doctor Strange ve Peter Parker, diğer evrenlere portallar açıyor. Diğer bir deyişle kaosa davetiye çıkartıyorlar.

1. Film, önceki film 'Spider-Man: Far From Home'un hemen ardından yaşananları anlatıyor gibi görünüyor. Peter, Örümcek Adam olduğunu yeni açıklamış ve MJ ile uzaklaşıyorlar.

2. Ardından siyah ve altın renkli kostümlü Örümcek Adam'ı görüyoruz. Sizce de çok havalı durmuyor mu?

3. Akabinde, gizemli altın renki kostüme sahip Örümcek Adam'ı mistik yetenekler sergilerken görüyoruz, tıpkı Doctor Strange'inki gibi.

Eğer çok yakından bakarsanız kostümdeki logonun üzerindeki ekranda MJ ve Ned'i görebilirsiniz.

4. Doctor Octopus Peter Parker'ın bu versiyonunu tanıyamıyor. Bu da daha önceki fragmanda ''Merhaba Peter.'' derken Tom Holland'ın Örümcek Adam'ı olduğunu bilmediğini göstermiş oluyor.

img.buzzfeed.com

5. Bir başka detay ise fragmanda New York şehrindeki , Özgürlük Anıtı'nın Kaptan Amerika anısına süslendiğini görüyoruz.

6. Tobey Maguire'ın oynadığı 'Spider-Man'den tanıdığımız, J.K. Simmons'un canlandırdığı efsanevi J. Jonah Jameson karakteri de 'Spider-Man No Way Home' filminde tekrar karşımıza çıkıyor.

7. Doctor Strange'i gördüğümüz bir sahnede ''Bütün kötü adamlar Örümcek Adam ile savaşırken öldü.'' diyor. Sonrasında ise eski 'Örümcek Adam' filmlerinden bildiğimiz bütün kötü adamları görüyoruz, Doctor Octopus ve Green Goblin gibi.

img.buzzfeed.com

8. Jamie Foxx, Electro olarak filme girişini yapıyor. Electro'yu en son Andrew Garfield'in oynadığı 'The Amazing Spider-Man 2' filminde görmüştük.

9. Bu arada Electro'yu en son gördüğümüzde masmaviydi, bu filmde ise havalı altın rengi kıyafetiyle muhteşem bir geri dönüş yapıyor.

10. Önceki fragmanda minik ipuçları görmüştük fakat artık Willem Dafoe'nun efsanevi karakteri Yeşil Cin'i detaylı bir şekilde görüyoruz.

11. Fakat bu sahnedeki Yeşil Cin Willem Dafoe'nun Yeşil Cin'ine benzemiyor. Büyük olasılıkla ya Dane DeHaan ya da Ned Yeşil Cin'e dönüşüyor.

Orijinal çizgi romanda Ned Leeds beyni yıkandıktan sonra Yeşil Cin'e dönüşüyor. Eninde sonunda birisinin Yeşil Cin'e dönüşecek olması gerçekten çok gerici.

12. Kum Adam'ı da ilk kez bu fragmanda görüyoruz. Kum Adam'ı en son Tobey Maguire'nın oynadığı 'Spider-Man 3' filminde görmüştük.

13. Aynı sahnede Dr. Curtis Connors'u yani Kertenkele Adam'ı da görüyoruz. Onu da en son 'Spider-Man 3' ve 'The Amazing Spider-Man' filmlerinde görmüştük.

14. Fragmanın sonunda MJ'i yüksek bir binadan düşerken görüyoruz. Hatırlatmak gerekirse sahne tıpkı 'The Amazing Spider-Man 2'de Gwen'in düşüp öldüğü sahneye benziyor.

Siz nasıl buldunuz fragmanı? Haydi yorumlara!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir.👇

Euphoria'nın Rue'su, Spider-Man'in MJ'i Zendaya Hakkında Belki de İlk Kez Duyacağınız 13 Bilgi
Avengers: Endgame Filminden Silinmişti: Iron Man ile Kızı Morgan'ın Bir Araya Geldiği Sahne!
Çizgi Roman Dünyasının Efsanesiydi: Spider Man, X-Men Gibi Karakterlerin Yaratıcısı Stan Lee Hayata Veda Etti

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
19.11.2021

hayranların eski Spiderman'i sevdiklerini biliyorlar. yeni spidermanler rezalet ergenleri oynatmislar. sacma teknoloji getirmisler. oldların gözü yaşlı. dr. oct, green goblin görmek bile eskiyi animsatsada spiderman yine rezalet

Ergen mi adam 25 yaşında bu evrenle ilgili kısıtlı bilgiye sahip birisi yorum yapmamalı bence

19.11.2021

13 brezilya da yayınlanan fragmanda alttaki resimde kertenkele adama son sn de bir şey vuruyor. bu sahnenin orjinalinde 3 spiderman de olacak gibi.

19.11.2021

fragman bu kadar uzun olmalı mı yahu,izlerken sıkıldım

Herkes fragman için çıldırdı sony fragman yayınlamıyir diye hayranlar videolarında dislike a bastı fragman yayınlandı yine mutlu olamadınız

TÜM YORUMLARI OKU (6)