Ak Parti cephesinden ekonomi yüzünden kaybedildiği konuşulan seçimlerin ardından ekonominin patronu Mehmet Şimşek ortaya çıktı.
Ak Parti cephesinden ekonomi yüzünden kaybedildiği konuşulan seçimlerin ardından ekonominin patronu Mehmet Şimşek ortaya çıktı.
Ekonomideki sorunların göreve gelmesiyle düzelmediğinin görülmesiyle vatandaşın yerel seçimlerde muhalefete yönelmesi sonrası fatura Mehmet Şimşek'e kesilir mi kesilmez mi soruları gündemde.
Eylül 2023’te açıkladığımız Orta Vadeli Programımızı (OVP) güçlendirerek kararlılıkla uygulamaya devam edeceğiz.
Ana hedefimiz olan enflasyonu kalıcı olarak tek haneye düşürmek için sıkı para, seçici kredi ve gelirler politikasına ilaveten kamuda harcama kontrolü yaparak tasarrufu ön planda tutacağız.
OVP’de açıklanan takvime uygun olarak hayata geçireceğimiz yapısal reformlar ile ekonomide dönüşümü gerçekleştirerek verimlilik ve rekabet gücü artışı sağlayacağız.
Böylece sürdürülebilir büyüme amacımıza ulaşarak sağlayacağımız kalıcı refah artışı toplumun tüm kesimlerince paylaşılacaktır.
Başarıya giden yol azim, kararlılık ve sabır ister. Azimliyiz, kararlıyız, başaracağız.
saraydan başla keltoş. hadi bakiim
şimdi belediyelere istihkak vermemek için kanun bile çıkartırlar.Çunku hile yapmadan hiç bir başarı elde edemiyorlar..Ama olsun biz yine gereğini yaparız ve bekleyin son 4 seneniz kaldı geliyor muhalefet ve vatandaşlar....
bu adamcağız da otomatiğe bağladı. ne desen ovp diyip duruyor :D