Ortaokullu Kızlar Kavga Etti, Erkekler Kameraya Çekti

Antalya’da yaşları 13 ile 15 arasında değişen 7 kız öğrenci, okul yakınındaki bir parkta saç saça, tekme ve yumruklarla kavga etti. Nedeni bilinmeyen kavga cep telefonu ile görüntülenirken, erkek öğrencilerin ayırmak yerine kavgayı görüntülemeye çalıştıkları görüldü.

Yaşları 13 ile 15 arasında değişen ortaokul öğrencisi 7 kız kavga etti

Kepez ilçesinde Yeni Mahalle'deki bir parkta 7 kız öğrenci, ikili gruplar halinde saç saça, tekme, tokat kavga etti. Nedeni bilinmeyen kavgada yaşları 13 ile 15 arasında değişen ortaokul öğrencisi kızların birbirlerine vurma anları, cep telefonu kameralarına yansıdı.

Kızlar kavga ederken erkekler de kameraya çekti

Bir erkek öğrencinin, kavga eden kızları ayırmak yerine kavgayı görüntülemek için arkadaşına, 'Orası sende, burası bende' diye bağırması, koşuşturma anı görüntülere yansıdı. Aynı erkek öğrencinin kavga eden kızların yerdeki bisikletin üzerine düşmemesi için 'Çek bisikleti çek' sözleri dikkati çekti. Kavga eden kızların uzun süre ayrılmaması ve görüntü çeken kişinin, 'Karışmayın' sözleri de kameraya yansıdı.

Popüler İçerikler

Ece Üner, Çöp Poşetinde Taşınan ve 26 Suç Kaydı Olan Katil İçin Konuştu: “Çöp Kokana Kadar Neden Beklendi?”
Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
Fenerbahçeli Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Ayağından Vuruldu
YORUMLAR
09.11.2022

Bundan 25 yıl önce yani ben ortaokuldayken de kavga ediyorduk, kızlarda kavga ediyordu ama o zaman sosyal medya yoktu tabii, nerden bileceksiniz. Şimdi bizlere bu olaylar çok garipmiş gibi sunuluyor.

Based

bizim neslin kizlari yilmazi msnden sileceksin derdi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ