Ortaokul Öğrencisi Yaşıtları İçin 'Misket Veren Pil Toplama Kutusu' Tasarladı

Kastamonu'da bir ortaokul öğrencisi, özellikle ilköğretim öğrencilerinin ilgisini çekebilmek için misket hediyeli atık pil toplama kutusu tasarladı.

"Misket veren piltoplar"a atık pil atan öğrenciler, kutu üzerinde bulunan kolu çevirdiğinde attığı pil kadar misket alıyor.

Bayramoğlu, pillerin çevreye en çok zarar veren kimyasal atıklar arasında olduğunu belirterek, gelecek nesillerin sağlıklı yaşaması için kimyasal atıkların doğaya bırakılmaması gerektiğini kaydetti.

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
20.07.2016

Bunun Bakara okuyanını veya AKP'yi övenini yap, köşeyi dönersin.

20.07.2016

Otobüs duraklarına, AVM girişlerine, parklara birer tane koysa köşe olurdu, yalan mı?

20.07.2016

ahbe güzel kardeşim ne diye yaparsın neye güvenerek yaparsın böyle şeyler burası türkiye önün kesilicek desteğin azalıcak arkanda olmayacak devletin . senın gibi insanları yükseltmeye değil aşagıya çekmeye çalişicak . sen al projeni doru amerikaya . orda okuyana bilgiye sahip cıkarlar türkiyede bi bok yapamazsın BKNZ: http://onedio.com/haber/kiymetini-bilemediklerimizde-bu-hafta-tubitak-begenmedi-proje-abd-de-dunya-birincisi-oldu-718508

20.07.2016

Bu bir farkındalık projesi. Yani bu güzel yürekli kardeşimiz bu proje ile zengin olmayı amaçlamıyor. Bu tür haberler yapıldığında hep "sadece eleştiriyorsunuz" diyenler, bu ve benzeri fikirler gelsin bakalım eleştiriyor muyuz. Bunlar okullara konabilir. İçerisine misket dışında çocukların ilgisini çekebilecek başka şeyler konabilir. Önemli olan böyle bir şeyi düşünüp hayata geçirebilmek. Gözlerinden öpüyorum...

TÜM YORUMLARI OKU (11)