Ortanyal Didem "Midem Bulandı" Diyerek Sahnedeyken Başına Gelen Tuhaf Olayı İtiraf Etti!

'Oryantal Didem' olarak tanıdığımız Didem Kınalı geçtiğimiz gün Pınar Kerimoğlu'nun konuğu oldu. Her açıklamasıyla ayrı bir olay olan Oryantal Didem bu sefer de 'midem bulandı' diyerek başına gelen tuhaf olayı anlattı.

Bir döneme kıvrak danslarıyla damgasını vuran Didem Kınalı namıdiğer Oryantal Didem, son dönemlerde şarkıcılık kariyeriyle karşımıza çıkıyor.

11 yaşında annesi ve babası tarafından maddi imkansızlık neden gösterilerek pavyona çalışmaya gönderilen Didem, yaptığı açıklamalarla da zaman zaman gündeme damgasını vuruyor.

Katıldığı bir programda kendisinin 12 yaşındayken konsomatrislik yapmasını isteyenler olduğunu belirterek konuyu "Ne olduğunu bilmiyordum. ‘Erkeklerin yanına oturup içki içeceksin’ dediler. ‘İyi deneyeyim ama ben içki içemem’ dedim” ifadeleriyle anlatmıştı.

Detayları da içeriğimizde vermiştik:

11 Yaşında Ailesi Tarafından Pavyona Verilmiş: Oryantal Didem İnci Taneleri İtirafıyla Yürek Sızlattı!

Yürek yakan geçmişiyle zaman zaman içimizi sızlatan Oryantal Didem son olarak Pınar Kerimoğlu'nun YouTube programına konuk oldu.

İbo Show'la tanınırlık kazanan Didem "Oryantalliği neden bıraktın, iyi kazanmıyor muydun?" diye soran Kerimoğlu'na "Ne iyi kazanması! Benim kıyafetlerim 30 bin TL idi, ben 5 bin TL'ye sahne alıyordum" diyerek cevap verdi:

"Aldığım kıyafetin parasını bile çıkaramıyordum. Ben, başkaları gibi masa masa gezip para toplamadım. Takmak isteyen olursa sahneye gelip takıyordu."

Ardından sahnede yaşadığı en garip olayı "Midem bulandı" diyerek itiraf eden Oryantal Didem'den itiraf gibi açıklama geldi:

"Çok şey yaşadım ama en garibi, bir gün sahnede dans ediyordum. Ön masalarda oturan bir beyefendi ayağa kalktı, elini uzattı elimi öpmek için ve bir anda parmağımı ısırdı."

"Başta şaka yapıyor zannettim, çekmeye çalıştım ama ben çektikçe o daha çok ısırdı. En son çığlıklarımı duyan garsonlar araya girdiler, ancak öyle bıraktı. Kulise geçtim ve pansuman yapmak zorunda kaldık, parmağımı kanatmıştı."

İlginizi Çekebilir

Meğer İlk Vakası Değilmiş: Hostese Saldıran Dilan Çıtak Daha Önce de Havaalanında Olaya Karışmış!
Kiracı Oldukları Evi Satın Alan Barış Arduç ve Gupse Özay'ın Ödediği Para Züğürdün Çenesini Yordu!
Roma Düğünün Şıklık Bedeli: Kaan Yıldırım'ın Damatlığı Pınar Deniz'in Gelinliğinden Daha Pahalı Çıktı!

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
19.09.2024

albüm olayı malum reklam gerek, şarkıcılığa soyunduğunu okuduktan sonra diret yorum bölümüne atladım :):): çübnkü yazılanı okumaya gerek yok miss gibi reklam ve albüm için PR çalışması..eee bu olayda en iyi nerede yapılır ?? onedio, bunedio vb sitelerde tabiki ;);) sanatçı veya oyuncu olsam reklam için ilk başvuracağım yerler burası ;)

19.09.2024

Ulan haberi okurken sürpriz son olacağını tahmin etmemiştim, ne güldüm :D:D

Mesela komik olan neydi? Nedir seni bu kadar güldüren? Hiç tanımadığın biri gelip parmağını ısırdığı vakit yine bu kadar güler miydin?

19.09.2024

biraz ucuz kıyafet alsaydın o zaman aq. seyirci sanki kıyafetin markasına bakıyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ