Ortalık Karıştı: Mustafa Sarıgül'den, Sosyal Medyayı Karıştıran O Görüntüler Hakkında Yanıt

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'e ait olduğu iddia edilen uygunsuz görüntüler, sosyal medyaya sızdırıldı.Sarıgül, sosyal medyada dolaşıma sokulan video hakkında açıklama yaptı.

Açıklama yapan Sarıgül, videonun montaj ve şantaj içerdiğini belirterek, "Bu çirkin iftiralar atıp tehdit eden alçaklarla yargıda hesaplaşacağız" dedi.

Sarıgül'ün açıklaması şöyle: "Hakkımda yayımlanan video montaj, şantaj, tehdit içeriklidir. Türkiye’nin en önemli ve güvenilir kriminal bilirkişi uzmanlarından gerekli inceleme raporlarını kamuoyuyla paylaşacağız. Bize ve aileme bu çirkin iftiraları atıp tehdit eden alçaklarla yargı önünde hesaplaşacağız."

ÖSYM'den Bir İlk: Yeniden Sınava Girecek
Enkazdan Çıkarılan ve 500 Gündür Sahibine Ulaşılmayan 37 Çelik Kasa Açıldı: Varislere Teslim Edilecek
Kiralık Ev İlanında İnanılmaz İstek: Gören Şoke Oldu
Emekliler İçin Kritik Gün: AK Parti Meclis Grubu Başkanı Abdullan Güler, Son Kararını Açıklayacak

Popüler İçerikler

Narin'in Tutuklu Amcası Salim Güran'ın İfadesindeki Detaylar: 353 Saniyelik Sır Görüşme!
Canlı Yayında Çıldırmıştı: Esra Erol'daki Cemile Aylar Sonra Ortaya Çıktı
Gazeteci Ferit Demir'den Saatleriyle 'Yalan İfade' İddiası: "Narin'in Katledildiğini Köyde Herkes Biliyordu"
YORUMLAR
17.07.2024

Sabah gözümü açtım Sarıgül’ün şeyi. 🤢 Bize ne ki bu adamların özel hayatından. Üstelik yapay zekayla herkesin pornosu çıkabilecek bir ortamda bu neyin ifşası? Rüşvet alırken, malımızı peşkeş çekerken görüntülense haber bile olmaz, asıl utanç duyulması gerekenleri takan yok bu daha büyük rezalet. Örneğin S.Peker’in detaylarıyla verdiği bilgilere yer yerinden oynardı ama soruşturulmadı bile. Birilerinin gay yada biseksüel oluşu daha mı önemli? Gizlice çekim yapmak da ileri seviye şerefsizlik ayrıca.

17.07.2024

Devlet Bahçeli'nin videosu da var ama sarayda.

17.07.2024

lan bize ne amk, kiminle sevisirse sevissin.

17.07.2024

Bir ülkede bir kişi halkı temsil etmek için milletvekili oluyorsa, meclise giriyorsa ahlaklı olmalıdır. Tabiki bizi ilgilendirir. Bu saatten sonra utancından yerin dibine girip bir daha oradan çıkmaması gerekir.

TÜM YORUMLARI OKU (51)