Ortalık Karıştı! Cüneyt Özdemir ve TRT Yöneticisi Bora Bayraktar Birbirine Girdi!

Gazeteci Cüneyt Özdemir ile TRT World Kanal Koordinatörü Bora Bayraktar, Twitter'da birbirine girdi. İkilinin 'vizyon' polemiği gündem oldu.

Her şey Cüneyt Özdemir'in İstanbul Havalimanı'ndaki TRT World Cafe’nin fotoğrafını paylaşıp “TRT havalimanına büfe açmış, çay simit satıyor. Şaka değil… Bakın yayıncılıkta vizyon budur işte:)” demesiyle başladı.

Bu paylaşıma Bayraktar, Özdemir'in CNN Türk'te çalıştığı dönemde "kırmızı fularlı kız" olarak bilinen Ayşe Deniz Karacagil'le yaptığı yayını paylaştı ve 'yayıncılıkta vizyon' notunu düştü.

Ardından da Cüneyt Özdemir, “Her zaman vasat bir muhabirdin, onca yandaşlığa rağmen hiç ilerleyemedin... Varoluşunu çalıştığın kuruma yaltaklanmak için belaltı dezenformasyonlara kadar düşürmüş olman senin hakkında yanılmadığımızı yine bize hatırlattı. Umarım bu twitler çoktan bitmesi gereken meslek ömrünü biraz daha uzatmaya yarıyordur… Abilerinden bir aferini hak ettiğin kesin ama bak!” dedi.

Bayraktar da "Cüneyt, kişisel polemiğe girmek istemem. Ona buna gelişigüzel saldırarak geçimini sağlayan bir youtuber olmayı seçen eski televizyoncu olarak benim gazeteciliğime tartmak sana düşmez. Konu da bu değil. Popülizm adına kurumumu hedefe koymak istedin. Bel altı vurdun. Cevabını aldın" karşılığını verdi.

Ve ardından Özdemir bu yanıtı verdi.

Bayraktar da son olarak "Ben yandaş değilim. Sen de gazeteci değilsin. Terör örgütü mensuplarını yayına çıkarmaya utanmadın." yorumunu yaptı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kupayı Reddeden Ebubekir Sofuoğlu'na Fatih Altaylı'dan Okkalı Yanıt: 'Millet Bunu Adam Zannediyor'
Muharrem İnce Hakkında Çıkan Cinsel İçerikli Videoyu Eşine İzlettiğini ve Tepkisini İlk Kez Anlattı!

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
06.09.2023

TRT World kanalı yurtdışına yayın yapan bir kanal, yabancılara tanıtım için havalimanında olması kadar da doğal bir şey olamaz. Cüneyt ne bilsin kamu diplomasisinin unsurlarını, kamu diplomasisinde medyanın önemini, sığ gazeteciliği ile yorumlamaya çalışmış işte

Pasif Kullanıcı
06.09.2023

kendisini en az trt kadar sevmem ama tanıtmakta sıkıntı var dememiş ki, çay, simit satıyor demiş, vizyon demiş. çay - çeşitli bitkilerin yapraklarının, çiçeklerinin, köklerinin, gövdelerinin, kabuklarının, tohumlarının kaynatılmasıyla veya haşlanmasıyla elde edilen bir içecek türüdür. simit - susamla kaplı yuvarlak biçimli ekmeklere verilen genel addır. vizyon - bir kurum, firma ya da topluluğun olmak istediği yer, sahip olmak istediği algı, beklentileri ve imajını içerir.

06.09.2023

Yiyin birbirinizi! Heyt yuu

06.09.2023

yandaşlıkta sınır tanımayan iki devir adamı birbirine düşmüş 😂

TÜM YORUMLARI OKU (19)