Ortalık Karışıyor! Survivor'da Batuhan Hırsızlıkla Suçladığı Adem Kılıççı'yı Sert Sözlerle Hedef Aldı

Survivor All Star'da ünlüler takımında yaşanan hırsızlık olayı konseye taşındı. Adem'i hırsızlıkla suçlayan Batuhan, Adem'i hedef alan sert ifadeler kullandı.

Survivor All Star'da Gönüllüler takımında Sude, Nisa ve Mert'in arasında yaşanan gerilimin ardından Ünlüler takımında da hırsızlık skandalı patlak verdi.

Ünlüler adasında bir yarışmacının fazla erzak alarak diğer yarışmacıların hakkını yediği iddia edilmişti ve Batuhan'la Atakan da bu duruma çok sert tepki göstermişti.

Daha sonra da Batuhan konseyde Adem'i suçlamıştı. Bu durum da Batuhan ve Adem'in arasını açmıştı. Bugün yayınlanan yeni bölümde de ikili arasında gerilim devam etti.

Batuhan, "Ben erzağı kimin çaldığını bulmaya çalışıyorum. Diyor ki 'Batuhan'ı ben referans ettim.' Ne alakası var? Tamam o zaman çal. Ben göz yumayım. Öyle mi? Öyle bir şey yok kardeşim." dedi.

Referans meselesinden dolayı Adem'le soğuk savaşta olduğunu belirten Batuhan, "Beni Barış gibi yanında istiyor. Buraya gelmeden önce 'Orada ben sana ağabeylik yapacağım, sen bana kardeşlik.' dedi. Ben ona dedim ki "Sen benim yoluma çıkma, ben de senin yoluna. Hak eden kazansın." ifadelerini kullandı.

"Ben buraya kimseye yardım etmeye gelmedim. O kendine basamak arıyor. Ben basamak olmam. Benim üstüme ayağını basanın ayağını kırarım." sözleriyle de Adem'i hedef aldı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

2005 Yılından Beri Ekranın Tozunu Attıran Survivor'da İkinci Olan 15 İsim
Koronaya Yakalandıktan Sonra Survivor'dan Ayrılan Aycan Yanaç'tan Tepki Çeken Nisa Paylaşımı ve Açıklaması
Final Yapan Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ı Binnur Kaya Aynı Karakterle Başka Bir Diziye Dahil Oldu

Popüler İçerikler

Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
20.02.2022

Bihterin oğlu

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ