Ortalık Karışır! Bircan Bali'den Eski Partneri Seren Serengil'i Hedef Alan Sözler!

Söylemezsem Olmaz isimli programı Seren Serengil'le birlikte sunan ve daha sonra kavga edip ayrılan Bircan Bali, eski partnerini hedef alan sözler söyledi.

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programınına konuk olan Bali, Seren Serengil hakkında konuştu.

"Seren Serengil ile niye anlaşamıyorsun?" sorusuna yanıt veren Bali, "Bu çok yanlış bir soru. Biz hep anlaştık. Seren Serengil kalbi ağzında doğmuş biri. Ona mantığınla hiçbir şey yaptıramazsın. Seren'de mantık sıfır. Mantıksız... Seren'in sadece kalbi çalışıyor, kafası çalışmıyor. Kafasının çalıştığı noktalarda afallıyor." dedi.

"Karşısında kafası çok çalışan biri olduğunda da afallıyor. Ben kafası çok çalışan biriyim, duygularını geriye atmış biriyim. Galiba Seren'e benimle ilgili artık kalbinin çalışmaması gerektiğini söylediler." ifadelerini kullandı.

"Bir Amerika tatili yaşadı. Tatildeyken bana ciddi hakaretlerin olduğu bir yazı yazdı. Seren, Demet Akalın'la tatile gidince biz de programda Arto ile iki kişi kalınca yayını doldurmak için dans etmeye karar verdik. O gidince biz dans ettik diye olay oldu. Sanki ameliyata gitti... Arto ile bana çok reyting geldi. Seren galiba buna gerildi ve bize bir yazıyla döşedi. Saçma sapan şeyler yazdı kendimi çok zor tuttum." sözlerini ekledi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

En Yaşlı Özelliklerini Açıklayan Kullanıcıların Aşırı Doğru Tepsitleri Güldürdü!
Televizyon Dünyasıyla İlgili Yaptıkları Paylaşımlarla Hepimizi Güldüren Kullanıcılar
Çukur Dizisindeki Selim Koçovalı'nın Gay Olduğuna Dair Teori Herkesi Allak Bullak Etti!
Sevgilisini Motor Kazasında Kaybeden Fenomen Haftalar Sonra İlk Kez Konuştu!

Popüler İçerikler

İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"