Ortalık Fena Karışacak: Zeynep Bastık'ın Global Listeye Taşıdığı Lan'ı Bir de Pınar Deniz'den Dinleyin!

Yargı fanı @perfectilcey adlı hesabın yapay zekaya başvurarak ortaya çıkardığı Pınar Denizli Lan projesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı!

Ortalığı kasıp kavuran dizi Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz, hem oyunculuğu hem güzelliği hem de özel hayatıyla gündemden hiç düşmeyen isimler arasında!

Şimdilerde uzunca bir süredir aşk yaşadığı Kaan Yıldırım'la düğün hazırlığında olan güzel oyuncu katıldığı programlardaki doğal sohbeti ve kendisine deliler gibi aşık fan kitlesiyle de öne çıkıyor.

Daha önce başrolünde yer aldığı Aşkın Kıyameti ve Bir Deli Rüzgar'da kendi sesini kullanarak şarkı söyleyen Pınar Deniz 👇

Hem de İbrahim Selim'in programında verdiği küçük konserle gündem olmuştu! 👇

Kaçıranlarınız için Pınar Deniz'in performansına gelen yorumlardan bu yazımızda bahsetmiştik:

İbrahim Selim'in Programında Şarkı Söyleyen Pınar Deniz'e KÖFN'ün Solistinden Sert Yorum!

Şimdi dönelim asıl mevzumuza! Birkaç gündür gündemimizden de dilimizden de düşmeyen tek şarkı var biliyorsunuz: Lan! Söz ve müziği Mabel Matiz'e ait olan Zeynep Bastık'ın yeni teklisi ortalığı resmen kasıp kavuruyor.

Kısacık zaman içerisinde Spotify, Youtube ve Apple Music listelerinde zirveye yerleşen şarkı, Spotify Global Top 50 listesine giren tamamı Türkçe ilk şarkı olarak tarihe geçmiş durumda!

Bir de şarkının asıl sahibi Mabel Matiz'in viral olan yorumu var tabii! Belki denk gelmişsinizdir, Lan'ı kendisinden dinlemek isteyenleri kıramayan Mabel Matiz, son konserinde Zeynep Bastık'a hediye ettiği şarkısını canlı canlı söylemiş, "şarkıyı niye verdin ki?" tepkilerinin yükselmesine sebep olmuştu.

Yapay zekadan ortalığı büyük karıştıracak bir hamle geldi! Mabel Matiz'in yazıp bestelediği, Zeynep Bastık'ın zirveye taşıdığı Lan, Yargı fanı @perfectilcey adlı kullanıcının fikriyle yapay zeka sayesinde Pınar Deniz'e söyletildi! Pınar Deniz'i Lan'ı söylerken duyanlar "Zeynep mi Pınar mı?" karşılaştırmasına girmeden duramadı!

Gelin, önce Pınar Deniz'e yapay zekayla söyletilen Lan'ı bir dinleyelim!

Sonra da kimler ne demiş beraber bakalım!

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Siz ne düşünüyorsunuz? Favoriniz kim? Hadi yorumlarda buluşalım!

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Emekli Olduğunu Açıklayan Yıldız Tilbe Sivri Dilliğini Konuşturdu: Sitem Etmeden Duramadı!
Sosyal Medyaya Duyduğu Nefreti Kusarken Dozu Kaçıran Hakan Akkaya Eşcinsellere Çıkışıyla Büyük Tepki Çekti!
Aldığı Ürün Beklentilerini Karşılamayınca Aydınlanan Kuşum Aydın Hıncını TikTok Kullanıcılarından Çıkardı
Yaş Farkı Tepki Çekmişti: Dizi Partneri Olan Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı'nın 2016'daki Hali Dillere Düştü!

Popüler İçerikler

Araştırmaya Göre, Erkeklerin Evlendikten Sonra IQ Seviyeleri Büyük Oranda Düşüyor
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
YORUMLAR
28.03.2024

Ben bu insanların Zeynep Bastık'la ne derdi olduğunu bir türlü çözemedim. Kadının gayet güzel sesi var. Cover yapıyorsa yapsın. Size ne? Sanki kadının kendi şarkılarını dinliyorsunuz da. Ben Zeynep Bastık'ı Fırça şarkısıyla tanıdım. Çok da güzel bir şarkı mesela

Pasif Kullanıcı
28.03.2024

Fırça şarkısı çıktı çıkalı severim dinlerim. Bende anlamış değilim bize sempatik gelen tavırları başkasına itici geliyor sanırım. Biraz da başarıyı çekememezlik durumu var bizim millette. Bir insan eleştiri yağmurundaysa kesin başarılıdır bizim ülkede 😂

Kesinlikle mükemmel söylemiş yapay zeka olmasına rağmen :) zeynep in sesi beni biraz irite ediyor pek sevdiğim söylenemez ayrıca karakteri ile de soğuduğum için sanırım bu versiyonu daha dinlenesi geldi. Pınarın şarkı söylemesi gereken durumlar var artık. Bu şarkıyı mabelden dinlemek ayrı güzel ama :)

05.04.2024

Uzay hakkında öğrenilecek daha çok şey var ve her yeni keşif, bizi bu büyüleyici evrenin daha da derinlerine çekiyor. Kim bilir, belki bir gün uzayın bu sırlarını kendimiz keşfetmek için yıldızlara yolculuk https://vidmate.bet/ edeceğiz.

TÜM YORUMLARI OKU (4)