Ortalığı Karıştırdı! Survivor Yorumcusu İhsan Tarkan'dan Yunus Emre'nin Eşine Tepki!

Survivor Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in son zamanlarda eşini Aleyna konusunda uyarması gündemden düşmüyor. Son olarak telefonda da Aleyna konusunu açan Beria Özden'e Survivor yorumcusu İhsan Tarkan tepki gösterdi.

Survivor All Star'da Yunus Emre ve Aleyna yarışmanın en başından beri arkadaş olarak çok yakınlar. Bu dostluğu da farklı yöne çeken izleyiciler olduğu gibi Yunus Emre'nin eşini bu yakınlık konusunda uyaranlar da oldu.

Yunus Emre'nin eşi takipçilerinin gazıyla iletişim ödülünde "Aleyna'dan uzak dur" bile demişti. Hamilelik olayının ardından da yine eşi Aleyna konusunda Yunus Emre'yi telefonla uyarmıştı.

Bu olayların ardından Aleyna sinir krizi geçirince Yunus Emre, Vallahi Acun abi şaşırıyorum büyütülmemesi gereken şeyler bence çünkü biz bir Survivor diye program çekiyoruz ve burada hiçbirimiz hiçbirimizin akrabası değil ve en iyi arkadaşı da değil yani..." yanıtını vermişti.

Yunus Emre'nin bu yorumu ise sosyal medyada tepki çekti. Survivor Ekstra yorumcusu İhsan Tarkan da Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'e tepki gösterdi.

İhsan Tarkan, "Yunus Emre’nin değerli eşi belli ki bir şeylerden sıkılmış, etkilenmiş. Yunus Emre’nin dilinde zaten hep siz varsınız hanımefendi. Aleyna ile ödülünü verecek kadar iyi bir arkadaşlık kurulmuş. Bununla bence gurur duymak lazım." dedi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kızılcık Şerbeti'nde Kimsenin Fark Etmediği Çekim Hatası Gündem Oldu!
Oruç Tutan Oyuncular İçin Ramazanda Çekimlerin Nasıl Yapıldığı Ortaya Çıktı!

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
19.03.2024

toplasanız bi kaç bölümünü izlediğim yarışmadan çıkan aşkları ben bile biliyorum. Orada aşk yaşayıp evlenenler bile oldu. Kadının kıskanması normal. Konu Nefise, Nagehan gibi daha eril enerjinin hakim olduğu biri olsa hadi neyse de, bide Aleyna hem yılan hem de bütün erkeklere boncuk dağıtmak gibi bi misyonu var. Ben de olsam rahatsız olurdum. Ayrıca o açlıkta ödülünü vermek ??? O ödüller, bi Tektaş'tan bile daha değerli bi konu orada.

19.03.2024

Eğer bayansanız bu yazdığınız yorumlar gerçekten bir hemcisiniz için çok kırıcı ve çok kaba neden kendi ırkınıza bunu yapıyorsunuz. Orada amaçları ödül için yarışmak ve bu amaç doğrultusunda sadece vakitlerinin belli bir kısmını paylaşan insanların iletişimini ve diyaloğunu fantezi dünyalarınıza yedirme gibi bir gaflet ve delalet uykunuzdasınız. Kadın ırkının en büyük düşmanı kadın ırkı imiş bunu görüyoruz...

19.03.2024

aleynanin amcasının oğlu mustafa geldi aklıma 😀

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ