Ortak Hesap Kullananlar Yeni Üyelik Alacak: Netflix'ten Sonra Disney Plus da Şifre Yasağı Uygulaması Getirdi!

Disney+, Netflix'in ardından ortak hesap kullanımına sınırlama getiriyor. Ortak hesap kullanıcılarına bir kötü haber de Disney+'dan geldi. Platform, Netflix'in izinden giderek, ortak hesap kullanımına kısıtlama getiriyor!

Detaylar aşağıda 👇

Netflix'in öncülük ettiği ve geniş çapta eleştirilere neden olan şifre paylaşım yasağı, şu an Disney'in ajandasında yer alıyor.

Tek bir hesabın çoklu kullanıcılar tarafından kullanılmasını önlemeyi hedefleyen Disney+, Kanada'da şifre paylaşımını yasaklama kararını hayata geçirdi!

Disney+, Kanada'daki abonelerine 1 Kasım'dan itibaren şifre paylaşım politikalarında yeni düzenlemeler getiriyor.

Bu hafta platformdan gelen e-postalar, abonelerin hesaplarını 'aile üyeleri dışında' başkalarıyla paylaşmalarına izin verilmeyeceğini belirtiyor.

Bu yeni düzenleme ile bir Disney+ hesabı, yalnızca tek bir evde kullanılabilecek.

Eğer bir kullanıcının giriş bilgilerinin ev dışında başkalarıyla paylaşıldığı tespit edilirse, bu kullanıcının platforma erişimi durdurulabilecek.

Disney+'ın şifre paylaşım politikasının sebebinin son dönemde yaşadığı abone kayıpları olduğu düşünülüyor.

Son çeyrek raporlarına göre, global çapta 2 milyonun üzerinde abone kaybı yaşayan Disney+, bu durumu düzeltmek adına hesap paylaşımını kısıtlama yoluna gitti.

Netflix'in son zamanlarda denemeye başladığı ve geniş çapta eleştirilere neden olan şifre paylaşım yasağı, aslında firma için faydalı oldu.

Yeni politikanın uygulanmaya başlandığı dönemden itibaren yapılan araştırmalar, Netflix'in 5,8 milyon yeni abone sayısına ulaştığını ortaya koydu.

Disney, şifre paylaşım konusunda kural ihlali yapan kullanıcıları belirleme sözü vermiş olsa da bu sürecin nasıl işleyeceği hakkında herhangi bir detay paylaşmadı.

Bu durum, kullanıcıların hesaplarının askıya alınması veya tamamen kapatılması gibi sonuçları beraberinde getirebilir. Ancak, belirtmek gerekir ki Disney+ Türkiye'nin bu konuda herhangi bir yasak uygulaması söz konusu değil.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Hakkında Bir Türlü Hüküm Verilemeyen "Kanun Hükmü" Filmine Tamer Karadağlı'dan da Tepki Geldi!
Sinemalarda Bu Hafta: Türkiye'nin Oscar Adayı 'Kuru Otlar Üstüne' Filminden 'Kalp Estetiği'ne 9 Film Vizyonda
Gişede Rekorlar Kırmıştı: Barbie Filminin Yapımcısı Robbie Brenner Başkanlıkla Ödüllendirildi

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
29.09.2023

Fi tarihinde RapidShare'dan dosya indirdikten sonra modeme reset atar devam ederdik. Daha sonra RapidShare, premium üyeliği olmayanların hızını kısıtladı. Bunu gören diğer dosya paylaşım siteleri de aynı yolu izledi. Hâl böyle olunca insanlar Torrent'e yöneldi. Daha sonra RapidShare de dahil olmak üzere diğer dosya paylaşım siteleri kayboldu gitti.

29.09.2023

kendi adıma ben disney'i zaten iptal ettim

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ