Ormanlık Alandan Tecavüz Girişimine Uğrayan Kadını Köpek Kurtardı

Bursa'da ormanlık alanda bir kadına tecavüz girişiminde bulunan adam, ormanlık alanda köpek gezdiren kardeşler tarafından fark edildi. Kaçmaya çalışan şüpheli, Karlos isimli köpek tarafından yakalanırken, çevredeki esnaf şüpheliyi linç etmeye çalıştı.

Olay, Bursa'nın Yıldırım ilçesi Doğa Parkı’nda dün meydana geldi. İddiaya göre kadın kuaförü olan F.D. (39), babasını ziyaret etmek için Yiğitler Mahallesi’ndeki evine doğru yürümeye başladı. Bu sırada patika yolda karşısına çıkan kimliği belirsiz şüpheli, kadını zorla tutarak ormanlık alana götürdü. Burada F.D.’yi darp eden şüpheli, daha sonra tecavüz girişiminde bulundu.

Bölgede Karlos’u gezdiriyorlardı

Bu sırada Veysi Solmaz (35) ile kardeşi Murat Solmaz (30) yanlarındaki ‘Karlos’ isimli pitbull cinsi köpeği gezdirmek üzere ormanlık alana girdi. Burada kadın çığlıkları duyan Solmaz kardeşler, sese doğru gittiklerinde, bir şüphelinin F.D.’ye tecavüz girişiminde bulunduğunu görüp müdahale etti.

Şüpheli kaçmaya başlarken, Karlos şüphelinin peşine düştü.

Otosansit Sanayi Sitesi’ne doğru kaçan şüpheli burada Karlos tarafından yakalandı. Olayı duyan çevredeki esnaf ise şüpheliyi sokak ortasında dövdü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ormanlık alanda baygınlık geçiren F.D., Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, esnafın elinden kurtarılan şüpheli, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

'Böyle erkekler yüzünden biz erkekliğimizden utanıyoruz'

Olayla ilgili konuşan Veysi Solmaz ve Murat Solmaz kardeşler, 'Ormanlık alanda köpeğimiz Karlos'u gezdirmeye çıktığımızda kadın çığlıkları geldiğini fark ettik. Sese doğru gittiğimizde bir kişinin, kadının üzerine çıktığını ve tecavüz etmeye çalıştığını gördük. Şüpheli bizi görünce kaçmaya başladı. Köpeğimiz Karlos dakikalarca kovaladı ve sanayide yakaladı. Burada şüpheliyi bacağından ısırıp etkisiz hale getirdi. Çevredeki esnafımız da olayı duyunca darp edip polise teslim etti. Oradaki kadın bizim yakınımız olabilirdi, çok şükür fark ettik ve geç kalmadan müdahale ettik. Yaşanabilecek en kötü şeyi yaşadı. Allah kimsenin başına vermesin. Böyle erkekler yüzünden biz erkekliğimizden utanıyoruz' diye konuştu.

Sedat Peker'in Makedonya'da Sahte Evrakla İkamet Ettiği Ortaya Çıktı: 'Djadin Ademovski' İsmini Kullanmış
İmamoğlu’nun Gönderdiği Bayrağın Asıldığı Binanın Sahibi MHP’li Çıktı: 'Ya Bayrağı İndir Ya Binayı Boşalt'
Katarlı ve Dubaililerin Ucuza Otel Almaya Başladığı Turizm Sektörü Tehlikede: 'Yüzde 40'ı Batabilir'

Popüler İçerikler

Cübbeli Ahmet Hoca Kalp Krizi Geçirdi: Hastaneye Kaldırılan Cübbeli Ahmet Hoca’ya Anjiyo Yapılacak!
Yaş Farkı Olay Olmuştu: Su Burcu Yazgı Coşkun, Burak Deniz'li Dizi Hakkında İlk Kez Konuştu!
Kim Milyoner Olmak İster'de 5 Milyon TL'lik Ödül İlk Kez Kazanıldı!
YORUMLAR
07.04.2021

Helal olsun bu adamlara delikanlı dediğin böyle olur,ayrıca carlos o orospu çocuğundan uzun yaşar inşallah.

07.04.2021

Allah o orospu çocuğunun ömründe alsın Carlos’a versin inşallah

07.04.2021

Deren ,deniz ve bilimum hayvan düşmani trollere göre bu köpek uyutulmali,sonuçta bir tecavüzcü orospu cocugunu isirmis.imi sinicti i bir insin😈 soytarılar siziii.ohhh Carlos un ağzına,esnafın ellerine sağlık.

07.04.2021

Ahmak!!15 senedir veganim.diyet yapıp bahsettiğin vicdan mastürbasyonu yapan trolluk yapıp her fırsatta barınaklara kapatın,olmadı uyutun hayvanları diyen sensin.senin gibi caniler olmasa sokaklarda,saldirganlasan hayvanlar da olmaz.sana daha fazla zaman ayirmiyorum.yillardir bu sitede kimin ne olduğu belli.akli selim insanlar da görüyor ikiyüzlü trolleri.insanlara iftira atmak yerine kendini sorgula ve tanımadan kimseye kara çalmaya kalkma.sen ve trol tayfan ziyansiniz.zararsiniz,çok zararlisiniz.

TÜM YORUMLARI OKU (5)