Onedio Logo

Ormanlık Alanda Bulunan Kemik Parçaları Azra Gülendam'a Ait Çıktı

Kapak Görseli

Antalya'da, kaybolduktan günler sonra öldürülmüş olarak bulunan Azra Gülendam Haytaoğlu cinayetinde yeni detay ortaya çıktı. Mustafa Murat Ayhan tarafından vahşice öldürülen Azra Gülendam'ın kayıp olan baş kısmına ait kemik parçaları bulundu.

null Görseli

28 Temmuz'da kaybolduktan 5 sonra ölü olarak bulunan ve korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıkan Azra Gülendam Haytaoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. 

Hazırlanan iddianamede, cinayet zanlısı Mustafa Murat Ayhan'ın Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi 3'üncü sınıf öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nun cesedini 13 parçaya bölünerek öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.

Korkunç cinayetin ardından Ayhan'ın cesedi parçalara ayırarak spor çanta ile Kepezaltı ve Varsat bölgelerinde ormanlık alanlara attığı ortaya çıkmıştı. Yapılan aramalarda Azra'nın baş kısmı bulunamamıştı.

Çene kemiği Azra'ya ait çıktı

Çene kemiği Azra'ya ait çıktı Görseli

 Katil zanlısı Mustafa Murat Ayhan

Mustafa Murat Ayhan'ın Azra'nın baş kısmını attığı Kepezaltı ormanlık alanda günlerce yapılan aramalarda baş kısmı bulunamamış, cenaze eksik şekilde Osmaniye'de toprağa verilmişti.

Sabah'tan Erdoğan Öztürk'ün haberine göre, geçtiğimiz günlerde Azra'nın baş kısmının atıldığı bölgede bulunan çene kemiği parçaları adli tıp kurumunda yapılan DNA incelemesinde Azra'ya ait olduğu belirlendi.

Antalya Büyükşehir belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü morgunda tutulan kemik parçaları Osmaniye'ye gönderecek. Burada ailesi tarafından mezarına defnedilecek.

"Aklımız almıyor"

Acılı baba Mustafa Haytaoğlu, 'Kızıma ait olan çene kemiği parçaları gelince mezarına defnedeceğiz. Bu nasıl bir caniliktir hala aklımız almıyor. Eşim ve ben sinir krizleri geçirmeye devam ediyoruz' dedi.

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP’li Belediyelere Operasyon Açıklaması: “En Önemli İl İstanbul”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP’li Belediyelere Operasyon Açıklaması: “En Önemli İl İstanbul”
FIFA'ya Yeterli Gelmeyen Maç ve Turnuva Sayıları Futbolcu Sağlığını Yok Sayıyor
FIFA'ya Yeterli Gelmeyen Maç ve Turnuva Sayıları Futbolcu Sağlığını Yok Sayıyor
CHP Lideri Özgür Özel Hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Soruşturma Başlattı
CHP Lideri Özgür Özel Hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Soruşturma Başlattı
YORUMLAR

Eskiden büyükler "ölümün hayırlısını ver Allahım" diye dua ederlerdi. Onları şimdi anlıyorum. Mekanı cennet olsun :(

17.12.2021

@serve soydastan seni engellemişim zaten zamanında, senin yoruma yazamadım...Yüksek sesle diyorum ki; Mal kediyle, kedi sevmekle ne alakası var!! Alakasız aptalca bir yorum. AKLIN ERMİYOR KÇIN SAKIZ ÇİĞNİYOR.. Böyle vahşi üzücü bir haberin altına bile kendine hakaret ettirdin BRAVO!!!!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ