Ormanlarımızla Birlikte Ciğerimizi de Yakan Yangın Sürecinde Atılmış Hislerimize Tercüman Olan Paylaşımlar

Son yaşananlarla birlikte insan bazen ne diyeceğini bilemese de bilen birileri imdadımıza yetişip 'bunu ben demeliydim' dedirtebiliyor. İçi içine sığmayan pek çok kişi de kendini Twitter'da ifade ediyor.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
03.08.2021

Halk var, hep var olucak, siz cehennemin dibine kadar gideceksiniz, dosediginiz yollarla, gidisiniz olur donusunuz olmaz inshalllah!! Bu ulkenin halki hep boyleydi, siz bozdunuz siz doldurdunuz sapiklari,at hirsizlarini canim memleketime, ulkemi taniyamiyorum, yabanci gibiyim, yeterrr artik al su afgani, suriyelini arkana cikis edirne, git arabini orda sevvv biz TURKIYE CUMHURIYYETIYIZZ!! ATAMin bize emanetini araplasdiramayacaksinizzz!!!!

03.08.2021

Biz bize yeteriz dediler gerçekten biz bize yettik.

03.08.2021

Ne yazayım ki. Yukarıda millet her şeyi yazmış zaten. İnsanlar fikirlerini paylaşmayı unutmuş resmen. Tehdit riskinden paranoya olmuş millet. Bir gerçek ne kadar kişiyi rahatsız ediyorsa o gerçeği bir ayrı seviyorum. Foyaları kabak gibi ortaya çıkıyor zira. Az ümidim var gibi. Gözü açılan insan sayısı artıyor galiba. Yalancının değil mumu, cehennemi bile yatsıya kadar yanacak umarım artık. Çünkü insanlar, insanlığı ile değil de insanlığından utanmaya başlar olmuştu. Doğamızın, insanımızın, bilincimizin, adaletimizin, her şeyimizin tez zamanda düzelmesi dileği ile. Çok tez zamanda.

TÜM YORUMLARI OKU (5)