Ormanda Bulunan 230 Kilo Pişmiş Dev Makarna Yığınının Gizem Perdesi Aralandı! İşte Herkesi Şaşırtan O Sebep

Geçtiğimiz günlerde ABD'nin New Jersey eyaletinde herkesi çok şaşırtan bir olay yaşanmıştı. Old Bridge'teki bir ormanda tamı tamına 230 kilo makarna bulunmuş ama bu makarna yığınının neden bu ormanda olduğu anlaşılmamıştı. O sır perdesi işte böyle aralandı...

Amerika Birleşik Devletleri'nin New Jersey Eyaletindeki Old Bridge'teki bir ormanda geçtiğimiz günlerde herkesi şoke eden bir olay yaşandı.

Belediye meclis üyesi ve eski başkan adayı Nina Jochnowitz (solda), bölge sakinlerinin "dere yatağındaki devasa makarna yığınlarından" şikayetçi olduklarını söyledi. Olay yerine incelemeye giden Jochnowitz, dere yatağında tam 230 kilo makarna buldu!

En son yaptığı açıklamada Nina Jochnowitz, makarnayı kimin attığını öğrendiklerini ama bunu açıklamayacağını da belirtmişti. Ancak bu sır perdesi aralandı.

Detaylar için 👇

Belediye Başkanı Umursamamış: Ormanlık Alanda Bulunan 230 Kiloluk Gizemli Dev Makarna Yığını Gündemde!

Bu olaydan sonra yerel Facebook gruplarında birbirinden çok komplo teorisi üretilmeye başlandı. Bazıları bunun bir restoran ya da büyük bir yemek etkinliğinin atığı olduğunu düşünürken, diğerleri ise bunun bir tür reklam olduğunu düşünüyordu.

Sonunda yerel bir gazete gizemi bölge sakinleriyle konuşarak çözdü. Bölgede yaşayan Keith Rost makarnaların annesi öldükten sonra evi satmak için içerisindeki tüm yiyecek stoğunu ormanlık alana boşaltan bir asker tarafından bırakıldığını söyledi.

COVID pandemisi ile birlikte evinde yiyecek stoğu yapan pek çok kişi gibi, vefat eden ev sahibi de evinde kilolarca makarna stoklamıştı.

Makarnalar fotoğrafta her ne kadar pişmiş olarak gözükse de aslında kuru olarak ormana atılmış; ardından birkaç gün yağmur altında kaldıktan sonra yumuşamıştı.

Oldukça enteresan bu bağlantıdan sonra bölge sakinleri ise derin bir nefes almış.

Görünce İştahınızı Kaçırıp Yemek Yemeye Tövbe Ettirecek Dünyanın En Enteresan ve Korkunç Yemek Fotoğrafları!
TikTok'ta Yaptıkları Yemekleri Bir Tuhaf Açıklamalarla Paylaşıp Herkesi Dumur Eden Kullanıcılar
Sizi Mutfağınızın Michelin Yıldızlı Şefi Yapacak Daha Önce Hiç Duymadığınız Pratik Püf Noktalar

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Kıvılcım'dan Atatürk Portresine "Aksesuar" Denmesine Kapak Gibi Yanıt!
Ortalık Fena Gerildi: Seyircisinin Taşkınlığına Katlanamayan Cem Yılmaz Sahneyi Terk Etti!
İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
YORUMLAR
11.05.2023

Yav arkadaş, yazık değil mi? 230 kilo makarna, 230 kilo.. Amerikada binlerce evsiz var, sokaklarda yatıyorlar.. Onlara ver, tut iki tane aşçı pişirt, dağıt. Çöpe de atmamış, bekli çöpe atsa, çöp karıştıranlardan biri bulur alırdı.. Bir sürü çöp karıştıran var orada. Orada marketlerde bazı günler var, son kullanma tarihi yakın ürünleri çok ucuza satıyor marketler, sırf o günü bekleyen insanlar var yav.. Yazık.. Amerika sevici kardeşlerimiz yorumumu görüp, cevap yazmak için yorulmasın "Amerika bizi kıskanıyor" kafasında yazmadım bunları, sadece olanları söylüyorum yani..

Pasif Kullanıcı
11.05.2023

abd halkı kadar aç kalmaktan korkan bir halk daha görmedim. Korku bu halkın dnasına işlemiş.

24.05.2023

Paketi acmadan ihtiyaci olanlara verebilirdi niye boyle bir sey yapmis asker ama mal ve hayirsiz

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ