Orman Yakan Caninin Babası Konuştu: ‘Keşke Ölüsünü Bulsaydım’

Marmaris’te maddi anlaşmazlık nedeniyle orman yangını çıkartan ve binlerce hektarlık alanın yanmasına sebep olan S.A., suçunu itiraf etmiş ve tutuklanmıştı. Cani, orman yangını ailesiyle olan maddi anlaşmazlık sebebiyle üç ayı noktadan çıkardığını söylemişti. S.A.’nın babası yaptığı açıklamada, ‘keşke ölüsünü bulsaydım’ ifadelerini kullandı.

Ormanı yakan cani tutuklanmıştı

Marmaris'in Hisarönü Mahallesi Bördübet ve Yedi Adalar bölgesinde 21 Haziran'da 20.00 sıralarında çıkan yangınla ilgili Muğla İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma kapsamında yakalanan 34 yaşındaki S.A, Muğla İl Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından Marmaris Adliyesine sevk edilerek tutuklandı.

‘Keşke ölüsünü bulsaydım’

Orman yangını sebebiyle tutuklanan caninin babası, A Haber yayınına bağlandı ve açıklamalarda bulundu.

Sözlerine ‘keşke ölüsünü bulsaydım’ diye başlayan üzüntülü baba şunları söyledi;

''Keşke orman yanmasaydı, kendisini öldürseydi. Ölüsünü bulsam daha iyiydi' Çünkü orman gitti. Bizler buradan ekmek yiyen insanlarız. Burada herkesin ekmeği ile oynadı. Yaptıysa öyle ama yapmadıysa da bilmiyorum. Bunu yapacak biri değildi'' 

Oğlunun kötü insanlarla ilişkisi olmadığını evde sakin ve sessiz biri olduğunu belirten baba Ayhan, ''Keçilere bakar, deniz çok sever ve denize dalış yapar. Böyle biriydi. Ben yapacağını hiç beklemiyordum'' dedi.

Ne kadar ceza alacak?

Marmaris'te Ormanı Yakan Şahıs Tutuklandı

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
24.06.2022

İçinde bulunduğumuz sosyal,ekonomik,sağlık ve teknolojik travma ve savaşlarin , küresel ve iklim değişimlerinin oluşturduğu kaos ortamı tüm insanlar ve diğer canlı türlerinde anlık stres ve gerilime neden oluyor. Bunun sonuçları telafi edilemez boyutlarda yıkım ve felaket olarak domino etkisiyle diğer yıkımları getiriyor. Ama bumerang her zaman atıldığı yere geri dönüp son yıkımi yine insanoğluna yapacaktır.

24.06.2022

"A haber yayını" şu yazıyı okuyunca direk kurgu diye düşündüm. yakında otel falan yapılırsa o alana şaşırmam.

24.06.2022

yani doğru da orada belki de yüzlerce can öldü orada. sadece geçim kaynağı da değil

TÜM YORUMLARI OKU (5)