Orkun Işıtmak Kimdir? Ünlü YouTuber Orkun Işıtmak Evli mi, Çocuğu Var mı? Orkun Işıtmak Kaç Yaşında?

Türkiye'nin en ünlü YouTuberları'nın arasına giren ve 3 milyona yakın takipçisi bulunan Orkun Işıtmak'ın hayatı takipçileri tarafından merak ediliyor. YouTube üzerinden eğlence videoları yayınlayan ünlü fenomenin hayatı sık sık araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Orkun Işıtmak kimdir? Orkun Işıtmak nereli ve kaç yaşında? YouTube'daki videoları sayesinde  İnsanları eğlendirmeyi amaçlayan ünlü YouTuber Orkun Işıtmak evli mi, çocuğu var mı? İşte Orkun Işıtmak hakkında merak edilenler...

Geçtiğimiz yıllarda oyun videolarıyla tanınan fenomen, Türkiye'deki en ünlü vlogger’dır.

Yaklaşık 3 milyon takipçisi bulunan ünlü YouTuber'in  özel hayatı da sevenleri tarafından oldukça merak ediliyor. İşte her videosu beğeniyle izlenen ve abone sayısını her geçen gün artıran Orkun Işıtmak hakkında merak edilenler.

Orkun Işıtmak Kimdir?

1996 yılında İzmir'de dünyaya gelen Orkun Işıtmak, liseyi Vali Vecdi Gönül Anadolu Lisesi’nde okudu. Ardından üniversite eğitimi için İstanbul'a yerleşen Işıtmak,  İstanbul Üniversitesi İtalyan Dili ve Edebiyatı  bölümüne başladı fakat YouTube’a daha fazla videolar çekebilmek için eğitimine ara vermek zorunda kaldı.

Ünlü YouTuber 18 Nisan 2010 yılında 'Orkun Işıtmak' adlı YouTube kanalını kurarak, izleyici kitlesini arttırmıştır. Ardından Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen kanalına kendi çekmiş olduğu 'Kirli Çamaşırlar' adlı videoları taşıdı.

Uluslararası seyahatler, oyun videoları ve meydan okuma videoları ile en hızlı büyüyen Youtube kanallarına sahip olan Orkun Işıtmak, 2018 yılında “Iyi Oyun” adlı filmde rol almıştır.

45. Altın Kelebek Ödülleri'nde En iyi YouTuber/Instagrammer ödülüne sahip olan Orkun Işıtmak, yaptığı içeriklerle sosyal medyada gündem olmayı başarıyor.

Orkun Işıtmak Evli mi, Çocuğu Var mı?

Geçtiğimiz yıl  Merve Yorgancılar ile dünyaevine giren Orkun Işıtmak'ın henüz çocuğu yoktur.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Koşun Çifte Düğün Var! Orkun Işıtmak ve Kafalar Ekibinden Fatih Yasin Aynı Gün Dünyaevine Girdi
Çok Yakıştı! 😍 Ünlü YouTuber Orkun Işıtmak Gelinlik Giydi, Sosyal Medyada Yer Yerinden Oynadı

Popüler İçerikler

İstanbul Fikirtepe’deki Kentsel Dönüşüm Binaları Tepki Toplamaya Devam Ediyor
Ünlü Voleybolcu Üçüncü Kez Evlendi: 'Biz Yine Evlendik Hat-Trick'
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!