Orhan Aydın'dan Kızı İçin Duygusal Paylaşım: "Sana Söz Hesabını Soracağım"

Depremde kızı Eylem Şafak Aydın'ı kaybeden sanatçı Orhan Aydın, kızı ile ilgili paylaşımında 'Sana söz can parçam sana söz hesabını soracağım' ifadelerini kullandı.

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş'ta 7.6 ve 7.7 olmak üzere iki büyük deprem gerçekleşti. Deprem, 11 ilde büyük yıkıma yol açtı.

Binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği deprem bölgesinde ünlü sanatçı Orhan Aydın'ın kızı Eylem Aktaş ve kızının annesi enkaz altında kaldı.

36 saat süren arama kurtarma çalışmalarının ardından Eylem Şafak Aydın'ın enkaz altında cansız bedenine ulaşıldı.

Kızının vefatının ardından sosyal medyadan duygusal mesajlar paylaşan Orhan Aydın’dan bir paylaşım daha geldi.

Orhan Aydın Kızı için şu ifadeleri kullandı: 'Begonvilleri severdi, bembeyaz papatyaları, tüm kır çiçeklerini ve kiraz-elma-zeytin-ılgın ağaçlarını. Başucuna bir zeytin ağacı diktik ve kırmızı bir begonvil. Kuşların şarkılar söylediği bir çam ormanında yatıyor. Sana söz can parçam sana söz hesabını soracağım.'

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Kargo Tesliminde Yeni Dolandırıcılık Uyarısı: Teslim Alırken Attığınız İmzaya Dikkat
Testi Pozitif Çıkan Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran'dan İlk Açıklama
Oytun Erbaş'ın "Hokkabaz" Çıkışına Köpüren İrem Derici Ağzına Geleni Saydı: "Kı*ımın Profesörü!"
YORUMLAR
20.02.2023

hesabı kimden sorucak kentsel dönüşüm karşı çıkan kendisimi yoksa mensubu olduğu chp li hatay büyükşehir belediyesinden mi kimden ?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ