Orgazma Adım Adım Yaklaşıyoruz: Zevki Artırıp Orgazm Olmanı Sağlayacak Vibratörü Alman İçin Mini Rehber

Malzeme, şekil, boyut ve hız olarak birçok farklı vibratör çeşidi vardır. Doğru vibratör seçimi, doruk kotanı artırarak derin ve yoğun orgazmlar yaşamanı sağlar. Peki senin için doğru vibratör hangisi? Kişisel zevkine yatırım yapmadan önce doğru vibratörü alıp orgazm olmanı sağlayacak bu rehbere göz atmanda fayda var...

1. İlk olarak, kendini tatmin ederken ya da seks yaparken seni en çok neyin tahrik ettiğini düşünebilirsin.

Vibratörlerin birçok çeşidi vardır. İlk kez vibratör kullanacaksan hangi çeşidinin sana iyi geleceğini tahmin etmek zor olabilir. Kendini tatmin ederken veya seks yaparken seni en çok neyin tahrik ettiğini düşünebilirsin. Yani bir seks oyuncağından ne beklediğine karar verebilirsin. Sekste herkes farklı şeyler isteyebilir.

2. Vibratörü nerede kullanacağına karar vermen seçim yapmanı kolaylaştırabilir.

Vibratörü nerede kullanacağına karar verebilirsin. Vibratörü sadece yatakta mı kullanacaksın? Duşta veya küvette kullanmayı düşünüyor musun? Yoksa partnerinle beraber mi kullanmak istiyorsun? Bu soruların yanıtlarını düşünerek hareket edebilirsin.

3. Vibratörün hangi hissi vermesini istediğine de karar verebilirsin.

Vibratörün titreşimi nasıl olmalı? Tam olarak nasıl bir his arıyorsun? Bunlara karar verebilirsin. Birçok insan vibratörün daha derine inmesini ister. Bu tür vibratörler klitorisin içini ve dışını uyarmaya yardımcıdır. Bir de çift penetrasyon (vajinal- anal) için tasarlanmış vibratörler vardır.

4. Mağazaya giderek vibratörlerin titreşimlerini bizzat test edebilirsin.

Vibratör satın alma aşamasına geldiğinde, bir mağazayı ziyaret etmende yarar var. Mağazada vibratörlerin titreşimlerini bizzat test edebilirsin ve seks oyuncaklarını yakından görebilirsin. Daha önce hayal etmemiş olabileceğin stiller hakkında bilgi edinebilirsin. Bununla beraber kendini tatmin etmenin yeni yollarını keşfedebilirsin.

5. Satın almadan önce seks oyuncağının hangi malzemeden yapıldığını öğrenebilirsin.

Vibratörü satın almadan önce malzeme ve dokusuna yakından bakabilirsin. Vibratörün hangi malzemeden yapıldığı vücudun için oldukça önemlidir. Silikon malzemeden yapılmış vibratörler titreşimi iyi iletir. Sabun ve su ile temizlenmesi kolaydır. Metal, paslanmaz çelik ve sert plastik seçenekleri de vardır.

6. Vibratörün birden fazla hız seçeneği olanını tercih edebilirsin.

Çoğu vibratör titreşimi, hızı ve yoğunluğu kontrol etmeni sağlayan ince ayarlara sahiptir. Bu tarz bir vibratör seçebilirsin. Çünkü ilk defa kullanacaksan hangi yoğunluk ve hızın seni harekete geçirdiğini anlamak deneme yanılma gerektirir. Böylece istediğin gibi hızlandırabilir veya yavaşlatabilirsin.

7. Şarj edilebilir vibratörler çevreyi korumana yardımcı olur.

Şarj edilebilir vibratör, pille çalışan vibratöre göre daha pahalı olabilir. Ancak bu tür vibratörler çevreyi korumana yardımcı olur.

8. Ruh haline ve durumuna göre özelleştirebileceğin bir vibratör seçebilirsin.

Vibratörü duşta veya ön sevişme sırasında kullanmak isteyebilirsin. Bu bakımdan çeşitli özelliklere sahip vibratörü seçebilirsin. Uzaktan kumanda seçeneği olmasını isteyebilirsin. Su geçirmez olması duşta kullanman açısından önemlidir. Bir vibratör çok fazla özelliğe sahip olmalıdır. Böylece kolay bir şekilde seks hayatına adapte olabilir.

9. Vibratörün görünüşünü beğendiğinden emin olmalısın.

Arzu ve estetik iç içedir. Bu yüzden sana hitap eden vibratör veya vibratörleri seçebilirsin. Bir vibratörün estetiği, işlevi kadar önemlidir. Görüntüsünü sevmediğin bir vibratörü satın almamalısın.

10. Vibratör koleksiyonunu genişletmek isteyebilirsin.

Hayatının geri kalanında kullanacağın tek vibratör olmasın. Birçok farklı görünüşe ve özelliğe sahip vibratörlere göz atarak koleksiyonunu genişletebilirsin.

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi