Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Yemin Töreninde Dekan Yardımcısına Tepki: “Helal Olsun Gençlere”

Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi bölümünün yemin töreninde Hipokrat Yemini anında dekan yardımcısı konuşmasında “hastanın cinsel yönelimi’ kısmını sansürledi. Ancak öğrenciler dekan yardımcısının aksine “hastanın cinsel yönelimi” kesidini de okudu. Öğrencilerin bu hareketi sosyal medyada alkışları topladı.

Dekan yardımcısı öğrencilere Hipokrat Yemini ettirirken konuşmada yer alan “hastanın cinsel yönelimi” kısmını sansürledi.

Öğrenciler ise ilgili kısmı da okuyarak yeminlerini tamamladı. Öğrencilerin bu hareketi karşısında Dekan Yardımcısı Tuba Gül mezuniyetin ardından yapılacak olan kokteyl etkinliğini iptal etti.

İşte detaylar 👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Ahmet Topal Hoca “Gavs Güneşin Doğuşunu Durdurmuş” İddiasıyla Gündemde
Diyarbakır’da Havuza Giren Kadınlara Tehdit Yağdı: “Sizin Ağalarınızı Öldürdük Mezarı Belli Değil!”
ABD Dışişleri Bakanlığı Eylem Tok’un Türkiye’ye İadesini Uygun Gördü

Popüler İçerikler

Türkiye Çekya Maçının Ardından Kıyafet Üzerinden Provokasyon Yapan Hesaplar Tepki Topladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'deki Suriyeli Olaylarına Tepki: "Sokakları Ateşe Vermek Kabul Edilemez"
Selçuk’ta Başlayan Yangın Kuşadası’na Ulaştı, Büyümeye Devam Ediyor
YORUMLAR

yıllarca biz dışlandık ötekileştirildik diyen güruh şimdi ya bendensin yada yoksun diye ortalarda geziyor...

Yıl olmuş 2024 uğraştığımız ve çözümlemeye çalıştığımız konuların halen bu tür şeyler olması peki? Millete esas yerleştiren azınlığa tepki göstermeyip bunun yerine yaşama tutunmaya çalışan, belli bir kısmıysa travmalı diyeceğimiz insanlar üzerinden "hmm demek hemcinsinle ilişki yaşıyorsun he o zaman saygımı kaybettin seni bak nelerden mahrum edeceğim" tutumları...ve yıl 2024... Hadi cahil insanları anlıyorum zaten okumamış etmemiş kafasına basılıyor işe gel git yaşam mücadelesi... Peki ya okumuş diyeceğimiz üniversiteye gitmiş insanlar? Umarım bu karanlık çağları kısa sürede geride bırakabiliriz gündemimizi bu tür konuların meşgul etmesi mantıkdışı... Kimin neresiyle sex yaptığı enterese etmemeli bizi...

28.06.2024

Neden bir düşünce zorla kabul ettiriliyor. Orada laf olsun, tatsızlık çıkmasın diye yemin eder, mesleğini yaparken kendi doğrularına göre diplomasını kullanır. Mecliste de yemin ediliyor, hangisi yeminine göre çalışıyor?

28.06.2024

Sen sana uymayan ama yap denileni sorgusuz sualsiz kabul edebilirsin, belki babandan da böyle gördün, belki olay çıkmasın diye sindin, evet evet heee dedin ama yine yapacağını yaptın. O yüzden sana normal geliyor ama normal değil. Bu gençler geleceğin aydınlık yüzü. Kimsenin saçma fikrine boyun eğmek zorunda değiller. Coook iyi yapmışlar, helal olsun. Keşke ülkede herkes g.te g.t diyebilme cesaretini gösterebilse. O zaman her şey çok daha başka olabilirdi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ