Ordu’da olumsuz hava koşulları hayatı zorlamaya devam ediyor. Ordu’yu, Mesudiye, Sivas ve Akdeniz'e bağlayan ve dolaylı olarak 50 ili ilgilendiren Karadeniz-Akdeniz otolunda heyelan meydana geldi.
Türkiye’de Karadeniz bölgesi yağmura teslim olmuş durumda. Özellikle Batı ve Orta Karadeniz’deki olumsuz hava koşulları hayatı etkiliyor.
Birçok ilde sel meydana gelirken, Ordu’nun önemli yollarından biri olan Karadeniz-Akdeniz yolunda da çökme meydana geldi.
Ordu’da bulunan Darıcabaşı Tüneli’nin hemen girişindeki yolda heyelan yaşandı.
İşte saniye saniye yolun çökme anı 👇
Yaşanan korku dolu anlar sosyal medyada da gündem oldu 👇
Ordu şu an CHP'nin elinde olsaydı, ahaber 24 saat botun üstünde yayın yapardı. Olmadığı için yerel kanallar bile sessiz kaldı.
Karadeniz halkını ilgilendiren durum topluca Karadeniz denize gömülse "Allahın Takdiri" oluyor neticesinde. Daha beter olsunlar amk
YOL YABDI...