ORC Araştırma’dan Hatay Anketi: ‘CHP Lütfü Savaş ile Seçime Girerse Şansı Yok!’

ORC Araştırma, 31 Mart öncesi anketlerine devam ediyor. Bu kez daha Hatay’da yaşayanlara “Büyükşehir Belediye Bşk. için hangi adaya oy vereceksiniz?” sorusunu yönelten araştırma şirketi sonuçlarını paylaştı. 

31 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kalırken heyecan her geçen gün daha da artıyor.

Seçim öncesi en çok merak edilen konulardan biri de CHP’nin deprem bölgesi Hatay’da kimi aday göstereceği konusu.

ORC araştırma Hatay’da yaşayanlara “Büyükşehir Belediye Bşk. için hangi adaya oy vereceksiniz?” Sorusunu iki farklı şekilde sordu.

“Mevcut adaylarla seçime gidilirse hangi adaya oy verirsiniz” sorusuna cevap olarak AK Parti adayı Mehmet Öntürk yüzde 41.9, CHP’li Lütfü Savaş’a ise yüzde 25.1 oy çıktı.

“CHP’de aday değişikliği yaşanması halinde kime oy verirsiniz sorusunda ise Mehmet Öntürk’e yüzde 37.9, CHP’den ismi ön plana çıkan Mustafa Sarıgül’e ise yüzde 36 oy çıktı.

Ekrem İmamoğlu Eşinin Saçlarını Sevdiği Görüntüyle İlgili Aylar Sonra İlk Kez Konuştu!

Popüler İçerikler

Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'nın Galatasaray Çıkışı Hakkında Olay Sözler!
Mazhar Alanson'un Vefat Eden Kızı Eda Alanson ile Birlikte Bir Filmde Rol Aldığı Ortaya Çıktı
MEB Yine Sistem Değiştiriyor: Milli Eğitim Bakanlığı 4+4+4’te Değişikliğe Gidiyor
YORUMLAR
16.02.2024

bizim halkımızın bilinçsizliği ankette yatıyor. akp adayını ve lütfüyü beğenmiyorsan gökhan zan orada duruyor yine de gözlerinin ucuyla bile bakmıyorlar. akp-chp arasında takılı kaldı ülke

Gökhan Zan'ın yüzde 5 alması da ayıp. Adam olmasa yetersiz olan yardımların gelme süresi bile uzayabilirdi. Dolayısıyla can kaybı da artabilirdi. Ülkenin geldiği nokta bu. Yardım eden değil, parayı veya ümidi veren kazanır.

liyakat kelimesinin anlamı bilinse akp ℅1 bike alamaz. doğru. canlı yayında toplanan paralarla bırak hatay sıfırdan Türkiye kurulurdu. iktidar yalakası medya ve onun oyuncakları çok güzel gövde gösteri yaptı vr bazı liyakat sevdalıları da buna kandı.

16.02.2024

Mustafa sarıgül ne abi ya

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ