Oosterwolde'nin Sözleşmesindeki Detay Fenerbahçeli Taraftarlara "Hayat Bitti" Dedirtti

Youtube kanalı Sports Digitale'in Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu, Jayden Oosterwolde'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesine dair detay paylaştı. Sabuncuoğlu'nun haberi, birçok Fenerbahçeli taraftarın canını sıktı.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında 6 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer edilen Jayden Oosterwolde, son dönemdeki performansıyla adeta parmak ısırttı.

Sol bek olarak takıma katılan Hollandalı savunmacı, ilk günlerinde iyi bir performans gösteremese de özellikle bu sezonki çabasıyla takdir topladı.

Defans hattında sakatlıklarla boğuşan sarı-lacivertli ekibe, 22 yaşındaki futbolcu, ilaç oldu.

Rodrigo Becao'nun Pendikspor maçında sakatlanmasının ardından stoper olarak görev almaya başlayan Oosterwolde, beklentilerin üzerinde bir performans ortaya koyarak yükselişte geçti.

Sarı-lacivertli taraftarlar, Oosterwolde'nin çıkışı sonrası kendisini takımın en değerli futbolcularından biri olarak görmeye başladı.

Hal böyle olunca 'ne kadara ayrılır, bonservisi kaç olmalı?' gibi sorular da çoktan sosyal medyadaki yerini aldı.

Olası transferden yüksek kazanç beklenirken Yağız Sabuncuoğlu, oyuncunun sözleşmesine dair detayı paylaştı.

twitter.com

Sabuncuoğlu, 'Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde’yi 7 milyon euro ve üzerinde bir rakama satarsa, Anlaşma gereği edilen kârın yüzde 30’unu Parma’ya ödeyecek.' dedi.

Paylaşım, taraftarları şimdiden düşünmeye sevk etti 👇

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
Cengiz Ünder'in Mücadeleye Devam Eden Kahramanımız Alptuğ ile Seremoniye Çıkıp Sözünü Tuttuğu Muhteşem Anlar

Popüler İçerikler

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
29.01.2024

Halkımız her olayda daha ne kadar cahil olabilirim diye çığır açıyor. Biri demiş ki “7 milyona satsak %30 verince 2.1 milyon ediyor yani 5.9 milyona satmış oluyoruz. 6ya aldık zarar ettik”. Okuma yazma yok ki millette. Kârdan %30 veriyoruz. 7 milyona satarsak 2.1 milyon değil 300 bin vermiş oluruz. 7 kat yanılmayı nasıl başarıyorlar ilginç.

Bunlar Galatasaray avukatlarının dernek ve vakiflarla Fenerbahçe avukatlarının koç holding bünyesinde çalıştığını unutuyorlar.. GS %15 i satıştan payda verir 4.5 + yetiştirme bedeli en az 6-7 milyonda o toplam 11-12 milyon kaybeder Fenerbahçe aynı paraya satsa 6.7 milyon kaybeder . . Ki ben bu tarz oyuncuların geldikleri kulüplere kazandirmalarina karşı değilim.. bir İspanya ligi İngiltere ligi İtalya ligi değilsin doğal olarak futbolcu satışı senin işin ve kar etme metodun burada.. bu tarz basamak kulüpleri ile iş birliği yapmak en önemlisi.. Fatih Terim i anlamadan gönderdiler ama adamın yine her zamanki gibi ekmeğini sonuna kadar yiyorlar..

29.01.2024

Yok %99 unu alin bide amk

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ