Onur Yürüyüşü'nde Türklere Gözaltı Yapılırken Alman Kadın, Polislerin Önünde Dans Ederek Yürüdü

Alman Sanatçı Liana Georgi, konser için Türkiye'de bulunduğu sırada Onur Yürüyüşü'ne katıldı. O anlar ise sosyal medyada gündem oldu.

Türk LGBT üyelerine yürüyüş yapmasına izin vermeyen polisin, Alman turistin önlerinde yürümesine müsaade ettiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Liana o yürüyüşü sırasında 'Burada sadece aşk ve umut var. Siz ne yapıyorsunuz bilmiyorum ama ben yürüyorum, umut ile.Türkçem için özür dilerim” dedi.

Görüntüleri paylaşan gazeteci Emre Orman, bir süre polisin önünde yürüyen Alman sanatçının daha sonra ise tartaklandığını belirtti. 👇

twitter.com

İşte o anlar: 👇

Kaynak: @eemreorman

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
YORUMLAR
27.06.2021

tartaklanmakla, yaka paça gözaltına alınmak arasında fark var. turist ile vatandaş arasında da bariz çok farklar var. orada Türk yürüse olayın böyle gelişmeyeceğini hepimiz biliyoruz. polis arkadan kalkanla ittiriyo diğer amir hemen durduruyo. bırakın bu zırvaları. ödünüz kopuyo turistlerden. gazetecilere de böyle yapsalardı madem. onlar niye yerde, kafalarına bastırılarak alındı? üstelik gazeteci, eylemci bile değil.

27.06.2021

tam bunu yazmaya gelmiştim, orada üni öğrencisi olsa ozaman saldırıyı daha net görebilirdiniz, hatta direkt terörle mücadele bile gelebilirdi

27.06.2021

türkiye'de türk olmak zor amk.

27.06.2021

Tavirlarına bayildam ya 😅

TÜM YORUMLARI OKU (16)