Onur Akay, Darp İddialarını "Sadece Gülüyorum" Diyerek Geçiştiren Kadir Doğulu'nun Özür Dilediğini Açıkladı

Geçtiğimiz haftalarda darp edilen ve saldırganın 'Kadir Doğulu için' dediğini öne süren Onur Akay'dan yeni bir paylaşım geldi. Akay, konu hakkında ilk kez soruları yanıtlarken 'sadece gülüyorum' diyen Kadir Doğulu'nun özür dilediğini açıkladı.

Ses sanatçısı olarak başladığı kariyerinde herkesin yakından tandığı bir isme dönüşen Onur Akay, son dönemlerde Kadir Doğulu ile olan gerginliğiyle gündemde.

Kadir Doğulu hakkında "Serra Arıtürk ile imam nikâhlı evli”, “Kadir Doğulu tarikatta, mason” gibi açıklamalarda bulunan Akay'ın bu sözleri karşılıksız kalmamıştı.

Ünlü oyuncu, özel hayatıyla ilgili asılsız açıklamalarda bulunulduğunu, onur, şeref ve saygınlığının zedelediğini gerekçesiyle Onur Akay'a 1 milyon liralık tazminat davası açmıştı.

Geçtiğimiz haftalarda da darp olayıyla gündeme bomba gibi düşen Akay, kendisine saldıran şahsın "Kadir Doğulu için, tarikat için" diyerek şiddet gördüğünü öne sürmüştü.

Yaşananların ardından katıldığı canlı yayında bayılması ise sevenlerini epey korkutmuştu:

Kadir Doğulu ve Tarikat Adı Geçmişti: Darp Edilen Onur Akay Canlı Yayında Bayıldı!

Şiddet olayının ardından ilk görüntülenen Kadir Doğulu'ya Onur Akay'ın olayı sorulduğunda “Sadece gülüyorum dostlar, Allah kolaylık versin" diyerek cevap vermesi gündem olmuştu.

"Bir de sözde Derviş olacak!" diyerek ünlü oyuncunun cevabına öfkelenen Akay'dan tepki açıklaması da gelmişti:

Kadir Doğulu "Kadir Doğulu ve Tarikat İçin" Denilerek Darp Edilen Onur Akay Sorusunda Sadece Gülümsedi

Gün içinde yeni bir paylaşım yapan Onur Akay, davalık olduğu Kadir Doğulu'nun "gülüyorum" sözlerinden dolayı özür dilediğini açıkladı.

"Telefonum çaldı ve açtım. Hattın diğer ucundaki kişi ben Kadir Doğulu dedi. Görüntülü aramasını arzu ettim aradı." diyen Akay şöyle devam etti:

'Sizi dinliyorum dedim. Kadir, “Kameraların önünde sadece gülüyorum dediğim için özür dilerim çok geçmiş olsun dedi.” Teşekkür ettim. Sonra telefonu bir başka kişi aldı ve bana, “şikâyetinizden vazgeçerseniz seviniriz” dedi.'

Ünlü isim sözlerinin sonunda da "Yaklaşık bir dakika dondum kaldım ve düşüneceğim dedim. Sizce şikâyetimi geri alayım mı?" diye takipçilerine sordu.

İlginizi Çekebilir

Yılların Atışması Yeniden Alevlendi: Candan Erçetin, Ceza'ya Saygı Gecesinde Beyaz'dan İntikamını Aldı!
Tahliyesiyle Tartışma Yaratıp Cami Cami Gezen Nihal Candan Bu Sefer de Kapanmak İstediğini Açıkladı
“Gerçekten Gözümüzde Büyütmüşüz”: Gülse Birsel’in Yeni Kitabında Bazı Kadınları Yermesi Fena Kızdırdı!

Popüler İçerikler

Selçuk’ta Başlayan Yangın Kuşadası’na Ulaştı, Büyümeye Devam Ediyor
Suriye’de Tansiyon Yükseldi: Türk Vatandaşlarına, Araçlarına ve Türk Bayrağına Saldırılar Yapıldı
Kayseri Olayları Sonrası Gündem Yine Suriyeli Sığınmacılar! Siyasiler, Suriyelilerin Dönüşü İçin Ne Diyor?
YORUMLAR
26.06.2024

Şiddetin her türüne karşıyım ama bu adam da Bilal Özcan'la beraber etkileşim için aşırı hayal ürünü yalan haber yapıyorlar. İnsanları evkendiriyorlar, boşuyorlar, altattırıp ayırıyorlar falan, fanlara hayal satıyorlar,saçma yorumlar yapıyorlar, herkes nazikçe hakkını aramayabilir

26.06.2024

hiç bir bok yapmaz olan olmuş Bi kere🤣🤣

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ