Önünden Geçen Rastgele İnsanların Ellerini Isırmaya Çalışan Sokak Köpeğinin TikTok'ta Gündem Olan Görüntüleri

İstanbul Çemberlitaş'ta kaydedildiği belirtilen görüntüler TikTok'ta gündem oldu. O görüntülerde bir sokak köpeği önünden geçen rastgele insanların ellerini ısırmaya çalışıyor.

İşte o görüntüler: 👇

Popüler İçerikler

Problem Yaşadığı Kızıyla Konuşmalarını Paylaşan Deniz Akkaya'nın İfşa Israrı "Yeter" Dedirtti
Ünlü Market Zincirinden Şaşırtan Karar: Nakit Alışverişi Kaldırıyorlar!
Arda Güler'i Portekiz Karşısında İlk 11 Başlatmayan Milli Takım Teknik Direktörü Montella'ya Tepkiler Çığ Gibi
YORUMLAR

suriyeliler afganlar daha tehlikeli, önce onlar temizlenmeli sokaklardan.

19.03.2022

Köpek göz teması kuranlara atlıyor. Bu hayvana biri daha önce bu sahneyi yaşatmışsa hayvan o anı kafasına kodlar, "Daha önce birisi yanımdan geçerken benimle göz teması kurdu ve daha sonra eliyle bana vurdu/yumruk attı/itti, bu da yanımdan geçiyor ve bana baktı, demek ki bana saldıracak" ve o yüzden köpeğin içgüdüleri onu uyarır ve kendisini savunmak amacıyla harekete geçer. Pavlov'un şartlı tepki deneyi.

19.03.2022

merhaba pavlov uzmanı, bir insan ele alalım mesela bu kişi psikopat ve onunla göz teması kuranlara mink minik mermilerle ateş ediyor ve bunun videosu çekiliyor sonrasında o insanın videosunun yayınlandığı sitede sude diye farazi biri diyor ki "kendisini savunmak amacıyla harekete geçer" ve bunun normal olduğunu söylüyor. Ama mantıklı bir insan şu yorumu yazıyor" bu adam topluma zararlı ve toplumdan uzaklaştırılıp tedavi edilmesi lazım"

"Ne bakıyon lan" diye dalıyor bu. Göz teması kurmayanla ilgilenmiyor. İzmit çarşıda var böyle siyah beyaz bir köpek, baya yaşlı. O insana saldırmıyor arabalara saldırıyor. Binlerce araba geçen yol kenarında, neye göre seçiyor bilmiyorum ama çözemediğim bir algoritması var, çok izledim, sonuca ulaşamadım.

TÜM YORUMLARI OKU (33)