OnlyFans Fenomeni Merve Taşkın'dan İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil Cinayetleri Sonrası Gündem Olan Paylaşım!

Milyonların yüreğini yakan Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner cinayetleri ardından paylaşım yapan isimlerden biri de OnlyFans fenomeni Merve Taşkın oldu. Özellikle kadınların biraz daha rahat bir hayat sürmeleri için para kazanmaları gerektiğini savunan fenomenin sözleri kısa sürede gündem yarattı.

Tüm Türkiye, 19 yaşındaki katil Semih Çelik'in hayattan koparttığı Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner adındaki iki gencecik kız için yasta ve ayakta!

Sosyal medyadaki pozları "müstehcenlik" içerdiği savunularak şikayet edilen ardından mahkemede giydiği kıyafetlerle gündem yaratan OnlyFans fenomeni Merve Taşkın da tüm bu yaşananlara sessiz kalmadı.

Yetişkin platformu OnlyFans'tan aylık 100 bin lira kazandığını açıklayan fenomenin eski sevgilisinden gördüğü korkunç şiddetin detaylarını anlatması da bir döneme damga vurmuştu.

Detayları bu içeriğimizde vermiştik:

Eski Sevgilisinden Şiddet Gören OnlyFans Fenomeni Merve Taşkın'a Gelen İnsanlık Dışı Yorumlar!

Twitter (X) hesabından "Can güvenliğinin olmadığı bu tarz ülkelerde ne kadar çok para kazanırsan o kadar iyidir" diyerek paylaşımda bulunan Taşkın "Elinden geldiğince para ile güvenliğini sağlarsın. Toplumdan daha izole bir yaşam yaşarsın para sayesinde" ifadelerini kullandı.

"Metroya/Metrobüse değil taksiye binersin ya da araban olur ya da şoförün. Daha güvenli bölgelerde, güvenli evlerde yaşarsın. Ya da direkt can güvenliğinin olabileceği ülkelere taşınırsın."

"Erkeklerin kadına, kadınların kadına yaptığı düşmanlığı artık yapmamanız için size farklı bir açı göstermeye çalışıyorum" ifadelerini kullanan OnlyFans fenomeni kendi parasını kazanmak için uğraşan kadınlara düşmanlık yapılmaması gerektiğini savundu.

"O kadınlar can güvenliği bulunmayan ülkelerde sadece para ile bir miktar daha fazla kendilerini koruyabiliyor, onları koruyan bir sistem olmadığı için. 'Kadınlar, lütfen hislerinize güvenin. Hisleriniz size yalan söylemez. Biri size garip geliyorsa ya da içinizde kötü bir his var ise uzaklaşın' bunları kendime de söylüyorum."

Merve Taşkın sözlerini de "Bazen bir yerden, birilerinden uzaklaşmak için bir kanıt aramamalıyız. KANIT ZATEN HİSLERIMIZ OLABİLİR" diyerek bitirdi.

x.com

İlginizi Çekebilir

Kısmetse Olur Cansel Komşusu Tarafından Rahatsız Edilince Polise Gitti: Eli Boş Dönünce Çok Öfkelendi!
Hudutsuz Sevda İçin Poz Veren Asuman Dabak Yüzündeki Değişimle Sahrap Soysal'a Benzetildi!
Mazhar Alanson'u Taziye İçin Arayıp Ağlayanlara Çıkışan Biricik Suden Sadece 'Ricada' Bulunmuş!

Popüler İçerikler

Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i Vahşice Katleden Semih Çelik Hakkında Yeni Detay
Mazhar Alanson'un Vefat Eden Kızı Eda Alanson ile Birlikte Bir Filmde Rol Aldığı Ortaya Çıktı
Narin Güran Cinayeti Bir Kayıp Çocuk Olayını Gün Yüzüne Çıkarabilir
YORUMLAR
07.10.2024

250 gr. 🧀 konuştu

07.10.2024

o kadar boş ve saçma şeyler yazması mı yoksa bunu kanaat önderi gibi paylaşmış olması mı daha komik bilemedim.

07.10.2024

Böyle hassas bir zamanda zorla laf istiyorsun be kızım. Parası için şiddetine katlanma düşüklüğünü gösterdiğin seni döven eski sevgiline laf çakmanın ne yeri ne zamanı ne de benzeri bu konu. Kızlara para kazanın, kimseye muhtaç olmayın derken bir yandan da bedenini pazarlamayı normalleştirip vicdanını rahatlatma yeri hiç değil. Yozlaşma çarkının ta kendisi sahte hayatlar, online beden satışları, paraya tapma ve en önemlisi aklı vicdanı bitiren uyuşturucu batağı. Üstüne bir de adaletsizlik… Bunlar çığ gibi büyüdükçe taksiye de binsen, özel şöför de tutsan tehlike her yerde. Velhasıl senden akıl alacak değiliz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ