Onlarca Öğrencisinin Önünde Macron Figürünün Kafasını Kılıçla Koparan İslamabad İslam Okulu Öğretmeni

Charlie Hebdo dergisi tarafından yayınlanan Muhammed Peygamber karikatürleri tüm dünyada tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Karikatürlerin yayınlanmasının ardından yapılan saldırılarda insanlar ölmüş ve bu saldırıya tepki olarak o karikatürler Fransa'da devlet binalarına yansıtılmıştı.

Ardından ise Fransa'da yeniden bir saldırı meydana gelmiş ve kilisede yine insanlar kafaları kesilerek öldürülmüştü.

Tüm bunlar yaşanırken Charlie Hebdo dergisi yine tartışmalı bir şekilde Recep Tayyip Erdoğan'ın karikatürünü yayınlamıştı.

Ardından ise Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, karikatürlere ilişkin yaptığı açıklamanın, İslam dünyasında yanlış anlaşıldığını iddia etmişti.

Macron, ülkede karikatürler yayımlamanın ifade özgürlüğü olduğu belirterek Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo'nun Hazreti Muhammed'e yönelik hakaret içerikli karikatürlere ilişkin, 'Bu karikatürlerin uyandırdığı duyguları anlayabiliyorum ve bunlara saygı duyuyorum. Ancak benim rolümü anlamanızı istiyorum. Benim görevim şu an yaptığım gibi ortamı yumuşatmak ama aynı zamanda (bu karikatür) hakkını savunmak.' dedi.

Tüm bunlar yaşanırken, sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde İslamabad İslam Okulu öğretmeninin, öğrencilerinin önünde Macron figürünün kafasını kılıçla kopardığı görüntüler yayınlandı: 👇

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
02.11.2020

özel ninja koleji

02.11.2020

Uygulamalı İslam Hukuku 101

02.11.2020

atatürk olmasa böyle oluyorduk bizde.

02.11.2020

o yola gidiyoruz zaten, oldu da ne oldu aq.

TÜM YORUMLARI OKU (19)