Onlarca Kişi Hayatını Kaybetti, Rusya 'İlgimiz Yok' Diyor: Kramatorsk Garını Kim Vurdu?

Ukrayna'nın doğusundaki Kramatorsk kentinde sivillerin tahliyesinde kullanılan tren istasyonuna füze saldırısı düzenlendi. Saldırı için Rusları suçlayan Ukraynalı yetkililer, 10'u çocuk 50 kişinin öldüğünü, 98 kişinin de yaralandığını söyledi. Rusya ise 'Saldırıyla ilgimiz yok' açıklaması yaptı.  İstasyonu vuran 'Toçka U' füzelerine Ukrayna'nın da sahip olduğunu ve füzelerin Ukrayna tarafından kullanıldığında ısrarcı olan Rusya, suçlamaları 'provokasyon' olarak nitelendirdi. Onlarca kişinin ölümüne neden olan iki füzeden birinin kalıntıları üzerinde beyaz boyayla Rusça 'za detei' (Çocuklar için) yazdığı da görülüyor. 

⚠️ Dikkat! Hassas içerik! ⚠️ İstasyondaki can pazarının görüntüleri 📷

Kremlin Saldırıyı Reddetti: Kramatorsk Kentindeki Tren İstasyonu Saldırısında Onlarca Kişi Öldü

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR

Tipik NATO taktiği. Bu seferde köpekleri Ukraynayı kullanarak bunu yapmışlar. 11 eylülde de kendi ikiz kulelerini vurup bunu bahane ederek Irakta 1 milyon kişiyi katlettiler. Yıllardır katliamcıların borozanı batı medyası ile böyle kara propagandalar yapıyolar. Rusyanın orayı vurması çok manasız,anlamsız,saçma. Sıradan bi garı vurarak nası bir çıkar sağlayabilir??

08.04.2022

Savaştan sonra barış surecinde de genelde savaş tanrıları ünlü bilinen isimleri vurur böylece tekrar savaş çıkarmaya çalışır bu savaş taktiği

08.04.2022

Rus hükümetinin önceki demelerine bakarsak zaten Rusya hükümetinin baştan sona saçmalık ve yalan yumağı olduğu ortaya çıkacak. kendi kendine sıkacak bir cibinniyetleri yok Ukrayna'lıların ama Ruslar kendi halkını bile bombalamaktan çekinmez.

08.04.2022

Şurası su götürmez bir gerçek, sürecin başından beri Rusya’nın nasıl insanın gözünün içine baka baka yalan söylediğini gördük. Ha savaşı NATO/ABD uzatmaya çalışıyordur bu tartışılır ama İngiliz ve Amerikan istihbaratının nasıl etkili olduğunu hepimiz görmüş olduk. Ayrıca Rusların Ukrayna ve Ukraynalılara bakışı bu savaşta bahsi geçen sivillere yönelik saldırıları destekler nitelikte. Rusların nasıl acımasız olduğunu yakın zamandaki Çeçenistan’da yaptıklarına bakarak anlayabilirsiniz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ