Erkekler de klişelerden muzdarip...
Erkekler de klişelerden muzdarip...
'Genelde kadınların karşıma gelip 'Tek yapman gereken nerede olman gerektiğini bilip doğru şeyi söylemen.' demesinden bıktım. Sinir bozucu bir şey. Benim de düğün günüme dair kafamda kendi planlarım vardı. O kadar insana fikrimi anlatmayı istememe rağmen kimse umursamadı. Herkes 'Boş ver onunla uğraşma sen.' ya da 'Kadınlar o işi halleder.' lafını duydum. Beni çileden çıkardı.'
'Bakın, dingiller, ben bekarım ve tüm temizliğimi kendim yapıyorum, çamaşırımı, bulaşığımı kendim yıkıyorum. Hiçbir paspasa 'Bu ne?' der gibi bakakalmadım. Ya da yemeğimi yaktığım için aceleyle dışarıdan yemek söylemedim. (Sarhoşken olanları saymıyorum tabii.)
Ayrıca bir kadın beni yönlendirmeden gayet de bir bebeğe bakabiliyorum. (Kendi çocuğum yok ama kuzenimin çocuklarının altını değiştirip, onları besleyebiliyorum.)'
'...Bir erkek arkadaşıma iltifat ettiğimde bununla dalga geçilmesine sinir oluyorum. Ama bunu bir kadına yaptığımda, kimsenin umurunda olmuyor. Herkes gibi, erkeklere de arada sırada da olsa iltifat edilmeli...'
'...İstendiğinde gidip ped alıyorum. Bazen ben de ağlıyorum. İyi görünümlü bir erkek gördüğümde bunu belirtebiliyorum. En sinir olduğum da bu, sanki bazen bir saç kesimine iltifat edemezmişim gibi geliyor. 'Gay değilim' açıklamasından da nefret ediyorum. Sen o anlamda söylemezsen, zaten iltifatın da öyle değildir.'
Nasıl ki her kadın bir değilse her erkekte bir değil kardeşim. Menzili bacak arasının dışına çıkamayan hanzolarla aklı selim erkekleri, bir kadına yakışmayacak tavırları, hareketleri yapan spastiklerle hanımefendileri birbirinden ayırın artık bir zahmet. Kimse kimseye bok atmasın, erkeklerin g*t sevdası yüzünden estetikle g*tünü gurbetçi bavuluna çeviren kadınlar türedi her ortamda, kadınların da maço, kıllı döş, vurdu mu indirsin sevdası yüzünden ortalık hayvan oğlu hayvandan geçilmiyor. Her 2 tarafında kusurlarının olduğunu kabullenin artık.
Kadınlar şöyledir, Erkekler böyledir.. erkekler şudur Kadınlar budur.. tartışmaya son verecek iki basit cümle; "Sana ne!" ve "Bana ne!"
Evet ya bir erkek de gayet guzel yemek yapabilir temizlik yapabilir bebeklerle ilgilenen cok tatli babalar var. Ama siz bunu yabanci bir galeriden çevirmişsiniz, turk erkeklerinin çoğunluğu türk anneleri tarafindan bebek gibi yetiştirildiği icin bu kavramlaa uzak, istisnalar tabiki var ama diyorum yetistirme tarzimizda hata var. Bir de erkegin duygusal olamaması problemi erkekler aglamaz sarkisindan nefret ediyorum ne gerzek bir yaklasim?!