Oniki & Gamfed İşbirliğiyle Düzenlenen 3. E-Ticarette Oyunlaştırma Webinarı

GamFed Türkiye topluluğu ve Oniki iş birliğiyle gerçekleştirilecek olan E-Ticarette Oyunlaştırma etkinliği için geri sayım başladı!

Uluslararası Oyunlaştırma Federasyonu Gamfed’in Türkiye temsilciliği olan Gamfed Türkiye ile Oniki platformunun ortak organizasyonu olarak Haziran ayında gerçekleştirilecek olan etkinlik, e-ticaret ekosistemini oyunlaştırma olgusuyla buluşturacak.

E-Ticarette Oyunlaştırma etkinliği 5 Haziran’da!

Markaların ve kurumların e-ticaret odağında gerçekleştirdikleri oyunlaştırma uygulamalarının gündeme alınacağı etkinlikte, konuşmacılar etkinliğin formatı gereği 12 dakika sürecek şekilde bilgi ve deneyim paylaşımında bulunacak. 2 slot şeklinde gerçekleşecek olan programda her bir slot sonrası bilgi yarışmaları düzenlenecek. Kazananların hediye çekleri ve indirim kodlarıyla ödüllendirileceği E-Ticarette Oyunlaştırma etkinliğine katılmak ve Oniki deneyimini yaşamak için buradan bilgi alabilir ve kaydınızı oluşturabilirsiniz.

Neden Katılmalısınız?

Ticaretin dinamiklerini baştan aşağı değiştiren e-ticarette, rekabet üstünlüğü sağlamak için birçok yöntem ve strateji bulunuyor. Bunlar arasında en sürdürülebilir olanı ise oyunlaştırma! Peki e-ticarette oyunlaştırma nasıl uygulanır? Doğru bir oyunlaştırma stratejisiyle e-ticarette farklılaşmak mümkün mü? E-ticarette müşteri sadakati oluşturmada oyunlaştırma nasıl kullanılmalı? Tüm bunlar ve çok daha fazlası 5 Haziran 2024’te Oniki ile Gamfed Türkiye ortak organizasyonuyla gerçekleşecek olan etkinlikte yanıt bulacak!

E-Ticaret özelinde oyunlaştırma uygulamalarının gündeme alınacağı bir konsepte sahip olan etkinliğe katılanlar ayrıca; e-ticarette müşteri sadakati oluşturma ve satışları artırma sürecinde hangi oyunlaştırma tekniklerini kullanması gerektiğini de öğrenecek. Stratejik tavsiyelerin paylaşılacağı etkinlik, ücretsiz ve genel katılıma açık şekilde çevrimiçi ortamda düzenlenecek.

Linkedln

X

Instagram

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!