Önemsiz Gibi Gözükse de Bir Banyoda Mutlaka Olması Gereken 12 Şey

Evin genelde en az kullanılan ancak bakımsız olduğunda büyük oranda rahatsız eden bölümü banyolardır. Hijyenin en yüksek olması gereken bu alanı kendimiz için güzelleştirmeli ve estetik hale getirmeliyiz. Klozet, küvet, banyo tezgahı, lavabo, çamaşır makinesi gibi temel malzemelerin dışında, ufak dokunuşlarla banyonuzu içinizi ferahlatacak bir yere dönüştürmek mümkün. İşte bir banyoda mutlaka olması gerekenler...

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.

1. Çok işlevli banyo setleri.

Diş fırçalık, sıvı sabunluk, el sabunluğu, tuvalet fırçalığı, çöp kovası, tuvalet kağıtlığı gibi ürünlerden oluşan mermer desen banyo seti oldukça şık bir hava katacak.

Diğer banyo setlerini buradan inceleyebilirsiniz.

2. Banyo paspası ilk dikkat noktalarından birisi.

Banyo parke ya da fayanslarınız desenli değilse açık renkte ve altın detaylı bu paspas takımı çok elit bir hava yaratacak. 

Daha sade ya da eğlenceli tasarımlara buradan ulaşabilirsiniz.

3. Düzenleyici raf ve dolaplar en büyük kurtarıcılar.

Banyo karmaşıklığı kaldırmayan ve minik minik birçok ürünün olduğu bir alan olduğu için çamaşır makinesi üstü düzenleyici raf yerden büyük oranda tasarruf etmenizi sağlayacak.

Açık görüntü sevmiyorum diyorsanız banyo dolapları sizler için daha kullanışlı olacaktır. Diğer raf ve dolaplara buradan ulaşabilirsiniz.

4. Aydınlatmayı göz ardı etmeyin.

Mahremiyet gereği genelde banyolarda gün ışığı alacak pencere bulunmaz. Ancak hazırlığın önemli bir kısmı da burada geçtiği için ışık ve aydınlatma oldukça önemli. Özellikle ledli aynaları tercih edebilirsiniz. 

Aplik gibi diğer banyo aydınlatmalarını buradan inceleyebilirsiniz.

5. Çamaşır sepeti ile dağınıklıktan kurtulun.

Kirli kıyafetleri bazen çamaşır makinesine atsak da en iyisi hem dekorasyonunuza uyacak hem de etrafı daha düzenli gösterecek bir çamaşır sepeti kullanmak. Bambu katlanabilir çamaşır sepeti ahşap şıklığını banyonuz taşıyacak.

Diğer çamaşır sepetlerine buradan ulaşabilirsiniz.

6. Hem ihtiyaç hem dekor olarak havlular için şık bir askı.

Banyonun olmazsa olmazı havlular. Banyonun olmazsa olmazı havlular için bu raflı şık askıyı tercih edebilirsiniz.

Ev sakinleri için ayrı ayrı, misafirler için ayrı, saç havlusu, yüz havlusu derken rengarenk ve desenli birçok havluya buradan ulaşabilirsiniz.

7. Banyoda yeni devrim: Havlupan

Havlupanlar diğer ismi ile havlu radyatörü hem kullanışlı hem de dekoratif olmasıyla yeni banyoların vazgeçilmezi. bu gold havlupan havlu radyatörü hem havlu asmak için hem de çamaşırlarınızı hızlıca kurutmak için kullanabilirsiniz. Üstelik banyonuzu olduğundan daha sıcak hale getirecek.

Diğer havlu radyatörlerine buradan ulaşabilirsiniz.

8. Duş kabini camı ya da duş perdeleri farklı bir boyut oluşturuyor.

Siyah çerçeveli duş kabini banyonuza hem endüstriyel hem de şık bir hava katacak.

Banyonuzu ister çok şık bir yer haline getirin ister okyanus manzaraları ile ferahlatın. Saydam, cam, çerçeveli, buzlu birçok çeşitte duş kabinine ve duş perdelerine buradan ulaşabilirsiniz.

9. Şampuan organizeri.

Duş alırken şampuan, krem, sabun, duş jelleri gibi birçok ürün kullanıyoruz. Dört katlı krom banyo rafı oldukça şık. Tüm bunları toparlayıcı paslanmaz çelik, plastik, ahşap birçok farklı türde şampuan raflarına buradan ulaşabilirsiniz.

10. Duşa farklı bir heyecan getirin.

Hepimiz duşta şarkı mırıldanırız. Şimdi gönül rahatlığıyla duşta kullanıma özel olarak tasarlanan su geçirmez hoparlörü kullanabilirsiniz.

Su geçirmez özellikteki diğer bluetooth hoparlörlere buradan ulaşabilirsiniz.

11. Banyonun olmazsa olmazı bornozlar.

Misafirler geldiğinde havlu bulamazsa yazılı olmayan bir kural olarak bornozunuza sığınabilir, aman dikkat! Onlara rezil olmamanın ötesinde harika bir duştan sonra yumuşacık bornozlara sarılmayı kim sevmez ki? Çeşitli bornozlara buradan ulaşabilirsiniz.

Bornozlarınızı asmak için kapı arkasında kullanabileceğiniz bu ürüne de göz atmak isteyebilirsiniz.

12. En önemlisi dekoratif ürünler...

Banyoda gerekli olan her şeyi hallettik diye düşünüyorsanız unutmamanız gereken en önemli şeyler ortama bambaşka bir hava katacak dekoratif ürünler. Banyo duvar yazısı ile derinlik farklı bir derinlik katacaksınız.

Temizlik kadar estetik de önemli. Mis gibi kokması için tütsü, mum ve yağları; doğal ve ferahlık için bitkileri; derinlik katmak için tabloları tercih edebilirsiniz. Tüm banyo aksesuarlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bonus: Yeni trend banyo bombası

Küvete girip banyo yapma olayı artık sadece çocuklar için keyifli değil. Yeni trend banyo bombalarını su dolu küvetinize bıraktığınızda rengarenk bir şölen sizi bekliyor. Bath bomblara buradan ulaşabilirsiniz.

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Evinizin Görünmez İhtiyaçları Arasında Yer Alan ve Çok Satan 12 Hırdavat Ürünü
Kamp Çadırından Uyku Tulumuna Bu Yaz Tatili Uygun Fiyata Getirebileceğiniz Kamp Malzemeleri
Çok Daha Cool Görünüp Kendinizi de Koruyabileceğiniz En İyi Motosiklet Ekipmanları
Uzun Bayram Tatilinde Elinizden Bırakamayacağınız 12 Kitap
Makyaj Yaparken Profesyonel Dokunuşlar Yapmanızı Sağlayacak Makyaj Fırçaları

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!