Onedio'nun Değerli Okurları, Gökyüzünden Mesajınız Var!

Haftaya Akrep Yeni Ayı ile başlıyoruz. Hint felsefesine göre Kali Tanrıçanın masumları korumak için kötülüğü yok ettiği bilinir ve hafta boyunca Kali enerjisi hakim gökyüzünde. Adalet yeryüzünden gökyüzüne tüm etkisini ortaya koyuyor. Masumların hakkına giren yalan ve karanlıkla beslenenlerin de yaptıkları ile yüzleşmelerine tanıklık edeceğiz. Bu yeni ayın güçlü etkileri altında söylemlerimize kimler ile görüştüğümüze dilek istek ve niyetlerimize çok önem gösterelim. Dilediğimiz emek verip mücadele ettiğimiz her şey büyüyecek. Yarım olanı tamamlamak mümkün hafta boyunca yenilenebilmek dönüşebilmek anka kuşu gibi dirilip yaşam yolculuğumuzda yeniden var olabilmek için destekliyor gökyüzü bizleri. Arkanızda kalması gerekenler üzerinde düşünmeden anda kalıp yarına yürümek olsun gayretiniz. Sizi hak etmeyen emeğinizi yok sayan her şey ile bağlarınızı dönüştürme enerjisi ile karşı karşıyayız. Daha iyisi ve doğru olanı yaşamlarımıza taşıyabilmek için.

Anka olup yeniden doğabilmek cesaret isteyen acıların olgunluğunu sindirebilmiş olmanın bilgeliğidir aslında.

Sizi yarı yolda bırakıp gidenlerin, ihanet ve nankörlükle sınayanların açtığı kanayan yaraların küle dönmesidir. Kıldan ince kılıçtan keskin bir yoldur, Anka olmayı seçebilmek. Önce kendimize dürüst olup kendimizle yüzleşmek ile başlar! Yalansız, riyasız özün güzelliğini dünyevi hırslardan arındırmakla belirleyeceğiz Kali enerjisinin yeni ayı ile bu süreci. Her birimizin kendi içimizde ki ikilik halinden özgürleşmiş olabilmemiz fazlası ile önem taşımakta. İyiyi, güzeli, doğruda birliği ortaya çıkarabilmek için! Bizi maddi manevi suistimal eden ruhlarımızı esir alan karanlığın hükmü değerlerimizi yok etmeden susturduğumuz vicdanın sesine kulak verdiğimiz an anka dirilir ve gerçeğin yalanı yendiği yerde ışığın şifasına kavuşabiliriz! Son derece keskin ve karmik enerjiler ile karşı karşıyayız. Boş vermek mi çaba göstermek mi? Kıskançlık ve bencillik ile dünyanın merkezi olduğumuzu düşünüp zanlarımız ile kendimize odaklanıp hep 'ben, benim' demek mi, benlikten uzaklaşıp birlik bilincine erişmek mi, arzu ve isteğimiz.  

Makro kozmosun mikro kozmos yansıması olduğumuzun bilinci ile bu enerjiyi yapıcı yönde kullanabilirsek aşk, merhamet, başarı, yaratıcılık, yol gösterici ve olumlu değişiklikleri, ilerlemeyi beraberinde getirecektir. Negatif yönde ele alıp ateşe körükle gider değerliyi değersiz kılarsak bireysel yaşamlarımızda da hüsranlara yenileri eklenecektir.  Dünya ve ülkemiz açısından da bu enerji yapıcı yönde değerlendirilemediğinde siyasi krizler ünlü isimler ile olaylar iş kazaları basın yayın organları madenler trafik kazaları şiddetin getirdiği trajediler ticari alanda para piyasaları ile ilgili krizler enerjiler ile karşılaşmamıza sebep olacaktır. Unutmamalıyız ki astroloji benzerlik yasasından faydalanır ve bu güçlü etkili gök olayları binlerce yıldır insanlık üzerinde son derece etkili olayların yaşanmasında başrolde olmuştur. Her birimizin en yüce hayrına birlik sevgi uyum ahenk barış getirmesi dileği ile. 

Ayrıca hafta boyunca Kal inin güçlü enerjisi için

https://www.youtube.com/watch?v=qUMGhUi1ETw 

bu mantrayı dinleyebilirsiniz. Her birinize şifa olsun. 

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede