🔊 Onedio ile Modern Sabahlar Günümüzü Güzelleştirmek İçin Pazartesi, Çarşamba ve Cuma Twitter Spaces'ta!

Ege Kayacan'ın hazırladığı ve kısa bir süre önce Onedio ile geri dönen Modern Sabahlar Onedio'nun Twitter hesabında Spaces yayınıyla canlı olarak dinleyicileriyle buluşuyor. Program kaçıranlar için podcast olarak da Spotify'dan da dinlenebiliyor.

İyi kalpli insanların programı Modern Sabahlar, artık radyoda değil Onedio'nun Twitter hesabında (@onediocom) her Pazartesi, Çarşamba ve Cuma sabahları saat 08.30 - 09.30 arasında canlı olarak yayınlanacak.

Sevilen isim Ege Kayacan'ın hazırlayıp sunduğu program, Onedio Editörü ve Twitter'ın tanınan ismi Eda Aytekin'in (Tanrı Şiva) katılımıyla Onedio'nun Twitter hesabında dinleyicileriyle buluşuyor.

Yıllardır sabah alışkanlıklarımızdan birisi haline gelen Modern Sabahlar dinleyicileriyle birlikte doğaçlama akışıyla Pazartesi - Çarşamba - Cuma 08.30'da Onedio Twitter Spaces yayınında olacak.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Twitter Spaces nedir?

Dünyanın en popüler sosyal paylaşım sitelerinden olan Twitter'ın bir süre önce kullanıma sunduğu Spaces özelliği, sesli sohbet odaları oluşturulmasına ve canlı yayınlara imkân sağlıyor. 

Twitter'ın mobil uygulaması ya da bilgisayar/web sürümü aracılığıyla Spaces yayınlarına kolaylıkla dinleyici olarak katılınabiliyor.

Onedio'nun Twitter hesabını (@onediocom) takip etmeyi unutmayın! 😍

Görsele tıklayın

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!