Öncüpınar Sınır Kapısı Bölgesine Roketli Saldırı!

Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine YPG/PKK'lı teröristlerce atılan 3 roket düştü. 

Saldırıda can kaybı ya da yaralanma olmadığı açıklandı.

Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca atılan roketler, Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesindeki boş araziye isabet etti.

Önlemler artırıldı

Saldırıda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Bölgede güvenlik önlemleri artırıldı.

Valilikten açıklama yapıldı

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kilis Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Terör örgütü tarafından saat 21.25 sularında, Tel Rıfat bölgesinden atılan 3 adet Çok Namlulu Roketatar (ÇNRA) Kilis’te sınır hattına düşmüştür. Herhangi bir can kaybımız ve yaralımız bulunmamaktadır” denildi.

İlgili haberler👇

Gaziantep'te Roket Saldırısı: Biri Öğretmen İki Kişi Yaşamını Yitirdi
Gaziantep'teki Saldırıda CHP Milletvekili Mahir Polat'ın Yeğeni de Hayatını Kaybetti!

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR

Vatandaşların devletine güvenmediği, devletin kendini bile isteye bombalattığını düşündüğü yerde çok daha büyük bir güvenlik tehdidi vardır. İktidar partisine güvenmemekle devlete güvenmemek arasındaki fark çok büyüktür. Spekülasyon şu aşamada ülkemize değil teröristlere yarar. Seçmen olarak bizler baskımızı ne olursa olsun terörle mücadele yönünde kullanmalıyız. Seçilecek parti hangisi olursa olsun, seçmenin isteğinin terörle mücadelede kararlılık olduğu bilinirse iktidara gelecek olan parti hangisi olursa olsun adımlarını ona göre atacaktır. Ancak devletimize güvenmeyi bıraktığımız anda, terörizm başarıya ulaşmış olur. Unutmayın hükümetler gider, devletler kalır.

22.11.2022

altina imzami atarım.. bunun ayrımını yapamayan okadar çok ki hükümetler geçici asıl olan devlettir. isterse seçim için olsun şuan suriyede Türk askeri var ve hedefte pkk varken ve pkk vurulurken burdan neden cizirti ses geliyor anlamış değilim.

22.11.2022

Suriye sınırına, İsrail'in Iron Dome(Demir Kubbe)'si gibi stabil bir savunma sistemi şart. Orospu çocukları, ellerini kollarını sallaya sallaya roket atıyor.

22.11.2022

98 yılında Hakkari'de ben daha 7 yaşındayken bi gece üstümdeki yorganın hızlıca açılmasıyla uyandım korkuyla. Elinde tüfeklerle 2 asker gözünü dikmiş bana bakıyor. 10-15 saniye saatler gibi geçti. Terörist arıyolarmış. Evimizin karşısındaki dağlardan gelen ışıkları gümbürtüleri havai fişek diye kandırmaya çalışırdı annemler. 25 yıl geçti aradan neredeyse. Yani çeyrek asır. Ne değişti? Ne değişecek ya da gerçekten değişecek mi? Yazık ülkemize ülkemizin evlatlarına şaka gibi iki ileri 10 geri yaşamaya çalışıyoruz hayatta kalmaya çalışıyoruz. Filler tepiştikçe çimler eziliyor ama artık gelinen noktada olan bitenler ezilen çimlerin de pek tınında değil bence.

23.11.2022

Şu anlattıklarını batıdaki vatandaşlarımıza inandıramazsın. Yıllarca doğudaki insanların neler çektiğini kimse umursamadı. Ben de 90'larda Diyarbakır'da büyüyenlerdenim. 15 Temmuz'da insanlar 1 gece ses hızını geçen jetlere maruz kaldıralar diye ağlayıp durdular, algı yarattılar; biz her sabah 4-5'te sırf şehre korku salmak için bile isteye ses hızını aşan jetler yüzünden anne babamızın yanına koşardık korkuyla. 7-8'den sonra dışarıda gezemezdik vs. Bunlar kirli oyunlar. Halkı birbirine düşürmek, seçim algısı yaratmak, orduyu hazır tutmak vs sebeplerden yıllardır bunları yaşıyoruz; yaşıyacağız da bana kimse terörü bitireceklerini söylemesin. Çünkü Osman Pamukoğlu'nun dediği gibi devlet istese 3-4 günde tamamını süpürür.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ