Öncelik Ekonomik Sıkıntısı Olanlara: Mansur Yavaş, 869 Bilgisayarı Randevu Usulü ile Çocukların Kullanımına Açıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 47 biriminde toplam 869 bilgisayarı randevu usulü ile çocukların kullanıma açtıklarını duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yavaş, “Belediyemize bağlı 47 birimde toplam 869 bilgisayarın yer aldığı ve salgın tedbirlerinin gözetileceği çalışma alanları hazırladık.” dedi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Yavaş, koronavirüs pandemisinden ekonomisi olumsuz etkilenen ihtiyaç sahiplerinin evlatlarına öncelik vererek randevu ile hizmete açacaklarını belirtti.

Ayrıca bakınız👇

İlkleri Gerçekleştirmeye Devam Ediyor: Mansur Yavaş, Köprülü Kavşakların Maliyetini Pankartlarla Duyurdu

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
25.09.2020

yanlış yapıyor. miting yapıp millete tableti fırlatıp dağıtması gerekiyordu. malum bu halk bunu seviyor.

25.09.2020

çok yanlış yazmışsınız. önce 1-2 tane dar gelirliyi kürsüye çıkartıp rencide ederek tabletlerini vermeli, sonra kalanları aşağıdakilerin kafalarına kafalarına atarak dağıtmalı :)

25.09.2020

CHP'nin başına geçse partiyi %30'un üzerine taşıyacak adam kendisidir. Ama Klılçdaroğlu Ekrem ve Mansur'un önünü kapatıyor. Muhtemelen Baykal'a Amerikancılar nasıl Cumhurbaşkanı olacaksın ama önce Erdoğan'ın önünü aç dedilerse kendisine de aynı söz verildi. Yoksa bu kadar başarısız bir siyasetçinin senelerdir o koltuğu işgal etmesinin mantığı yok. CHP gibi Atatürkçü çizgide ilerleyen partiyi terörist sevicilerle doldurdunuz. Yazıklar olsun size Kılıçdaroğlu. İnsanlar CHP'ye oy veriyorsa hala Ekrem, Mansur ve İnce sayesindedir.

25.09.2020

Vicdan sahibi, durust adam . O kadar iftiraya ugradi ,karalama kampanyalarinin hedefi oldu ,gene de başi dik, alni ak aldiris etmeden gorevinin hakkini verdi. Ben insanliga ,adamliga bakarim. Mansur adam gibi adam.

Pasif Kullanıcı
25.09.2020

Hiç çirkinleştiğini, çamur siyasetine saptığını görmedim.

TÜM YORUMLARI OKU (17)