'Önceden Söylerse Kocamın Başkası ile Birlikte Olması Aldatmak Değildir' Diyen Kadın: 'Yanlarında da Olurum'

BaBaLa TV'de geçtiğimiz yıl yayınlanan Yansıma programındaki tartışma sosyal medyada gündem oldu.

Şafak Coştu ve Emine Baktaş’ın hazırlayıp sunduğu, zıt fikirli kadınların konuk olarak yer aldığı Yansıma programının konukları Araştırmacı-Yazar Sevda Türküsev ile Youtuber Didem Ceran olmuştu.

'Evlilik Öncesi Mahremiyet Tartışması' başlığıyla YouTube'da yayınlanan programda aldatma konusunun konuşulduğu anlar sosyal medyada gündem oldu.

O programda YouTuber Didem Ceran, 'Eğer kişi böyle bir eylemini önceden bana söyleyebiliyorsa ya da Didem benim nefsime böyle bir istek geliyor diyorsa bu benim için aldatma değildir. Bunu gizli yapıyorsa aldatmadır' dedi.

Bu sözlerin üzerine Araştırmacı-Yazar Sevda Türküsev'in 'Ne yapacaksınız otelde aşağıda lobide mi bekleyeceksiniz?' sorusuna ise, 'Yok yanlarında da olurum, sorun değil' dedi.

Sosyal medyada gündem olan o anlar: 👇

BaBaLa TV'de yayınlanan Yansıma programının tamamını buradan izleyebilirsiniz: 👇

O sözlere sosyal medyadan gelen tepkiler: 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR
12.04.2022

Bu video paylaşılalı 1 sene oldu neredeyse yeni gündeme gelmesi ironik ilk izlediğimde de sinirden elim ayağım titredi.Kadın bu durumdan modernlik adı altında bahsediyor bir de.Köyden indim şehire gibi ülkeyiz.Modern olucam diye gavat oluyorlar.Cidden yazık

13.04.2022

Ortada yalan yoksa aldatma da yoktur. O konuda haklı he izin verirsin vermezsin o senin bileceğin iş.

Şimdi herkes yardırgaycak, ancak İslam'da buna izin var. 4 eş ve sınırsız cariye (sex kölesi) sahip olma hakkın var, maddi gücün kaldırabiliyorsa elbet. Padişah, ağalar, asilzadeler hep böyle idi. Nerdeyse bütün müslüman ülkerde hala mevcut. Bütün müslüman kralların 4 eşi var. Bizim dini tarihimizde bu var.

12.04.2022

Cariye sex kölesi değildir. Nur suresinde bu açıkca beyan edilmiş. Şimdi hadisler ile bir argüman oluşturmaya çalışacaksın ancak hadislerin şaibeli olduğunu düşünüyorum. Cariye dediğimiz insanlar köle. Köle tabiri ile ayağından zincire vurulmuş eziyet gören kimseler gelmesin aklına. Cariye ile rızası dışında ilişkiye girmek gibi bir durum söz konusu değil. (islamiyete göre) Şimdi diyebilirsin ki. Peygamberin o kadar eşi vardı.. Evet vardı. Ancak kadınların diri diri toprağa gömüldüğü, ırzlarına geçildiği bir dönemde peygamberin himayesinde yani eşliğinde olmak demek onunla cinsel birliktelik yaşadığı anlamına gelmiyor. Bakarsan Hz. Peygamberin yalnız 7 çocuğu ve bu çocukların 2 farklı eşten olduğunu görebilirsin. Sonsuz cariyesi senin deyiminle sex kölesi olan birinin sadece 7 çocuğu mu olur ?

12.04.2022

son derece çağdaş ve ilerici bir abla,helal olsun

TÜM YORUMLARI OKU (26)